Bilete Stand-up Comedy cu Banciu, Mincu si Maria Popovici - 10 mai '19, ora 20:00 - Filarmonica Paul Constantinescu Ploiesti

Stand-up Comedy cu Banciu, Mincu si Maria Popovici

Filarmonica Paul Constantinescu Ploiesti, Ploiesti

vineri, 10 mai '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Banciu, Mincu si Maria Popovici ajung la tine in oras! Profită de promoția 2+1 gratis!

Lume, lume, i-au trebuit Mariei Popovici 2 turnee naționale de stand-up comedy ca sa îl convingă pe Mincu să o ceara în sfârșit în căsătorie. Sute de spectacole, cu mii de spectatori ca martori, în care s-a plans că rămâne nemăritată și în sfârșit cei doi au spus ,,Da" pentru totdeauna. Mă rog, mai mult nu a mai spus Mincu ,,Nu". Cert e că noul show ,,La bine si la rău" va călători prin țară în cel de-al 3 lea turneu cu Mincu, Maria Popovici si Banciu. Între timp cei trei au realizat o emisiune on-line de succes: ,,Razi ca prostu' ", Mincu a lansat sezonul 2 din ,,Beton!" pe Comedy Central și Maria face un super rol în serialul de comedie ,,Triplusec" de pe Pro Tv. Iar Banciu...și-a luat mașină.

Dacă vreți să ne vedeți o puteți face. Noi abia așteptăm!

Ne vedem la spectacol!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.