Bilete Stand Up Comedy cu Anisia Gafton, Serghei & Cristian Dumitru - 16 dec '18, ora 20:30 - Restaurant Cabana

Stand Up Comedy cu Anisia Gafton, Serghei & Cristian Dumitru

Restaurant Cabana, București

duminică, 16 decembrie '18, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Duminica, 16 dec 2018, de la ora 20:30, va invitam la un super show de Stand Up Comedy cu Anisia Gafton, Serghei & Cristian Dumitru.

Anisia, blonda din finala de la Romanii au Talent , o tânără (dar excelentă) comediantă, a câștigat festivalul de satiră și umor de la Târgu Mureș in decembrie 2013 si multe alte concursuri.
&
Serghei, un tânăr carismatic care se face plăcut prin naturalețe și prin accentul lui moldovenesc, a avut succes chiar de la prima apariție pe scenă în anul 2012. 

Încă de când s-au cunoscut, Serghei și Anisia au susținut nenumărate spectacole prin toată țara și promit să distreze publicul oriunde se duc, făcând astfel rețeta perfectă pentru o seară în care voia bună e la ea acasă.

Cristian Dumitru face stand-up comedy inca din 2003, an in care acest gen a inceput sa prinda contur si la noi in tara. A inceput in bucuresti dar in acesti ani a sustinut spectacole in majoritatea oraselor mari din tara. Cristian se mandreste cu faptul ca este cel mai tare comediant care nu APARE PE TV si ca a reusit sa sustina spectacole atat in tara cat si in strainatate.


Locatie : Restaurantul Cabana

Adresa : Aleea Tomesti nr.2


Bilete 33 lei
Rezervari 0770388045 / 0733376526

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite.

http://www.cabanarestaurant.ro/ 
http://www.stand-up-comedy.ro/

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.
Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.
Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.