Bilete Stand-Up Comedy: Costel, Bordea, Natanticu, Dan Badea & more - 22 oct '19, ora 20:45 - Beraria H

Stand-Up Comedy: Costel, Bordea, Natanticu, Dan Badea & more

Beraria H, București

marți, 22 octombrie '19, ora 20:45

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Marți - 22 octombrie - Costel, Bordea, Natanticu, Dan Badea, Varză, Dan ȚuȚu și Mane Voicu - 7 dintre cei mai mari comedianți din România - vin în Orașul Cu Chef De Viață.

Vino împreună cu toți prietenii tăi să râdeți cu gura până la urechi și să vă bucurați de berea rece & mâncarea delicioasă.

Acces: 19:00 // Show: 20:45

Bilete:
90 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
60 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
30 LEI - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă  

* Toate încasările din bilete vor fi donate către MARIUS STATE - un tânăr student la Agronomie care are nevoie de ajutor pentru o problemă gravă de sănătate.

IMPORTANT:
✔ Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.
✔ Evenimentul poate include elemente verbale și vizuale nerecomandate minorilor. Recomandăm ca minorii să fie însoțiți de un adult.

Rezervările se fac la:

- 0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

* la costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane de emitere, specifice fiecarei platforme de ticketing.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.