Bilete Spectacol comedie " Take, Ianke şi Cadir" - 3 iul '19, ora 20:30 - Amfiteatrul Palas

Spectacol comedie " Take, Ianke şi Cadir"

Amfiteatrul Palas, Iasi

miercuri, 3 iulie '19, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Una dintre cele mai populare creații ale dramaturgiei româneşti, piesa „Take, Ianke şi Cadîr” de Victor Ion Popa, va putea fi văzută de iubitorii de teatru, într-o interpretare deosebită. Într-un mic orăşel de provincie de la începutul secolului al XIX-lea, trei negustori – un evreu un român şi un turc (Niculae Urs, Doru Ana si Paul Chiributa) - prieteni de o viaţă, îşi împart clientela. Fata evreului și băiatul românului se îndrăgostesc, dar povestea de dragoste a acestora este, în concepţia taţilor lor, absolut imposibil de împlinit.

Bătrânul Cadîr, interpretat în acest spectacol de Paul Chiributa, veşnic îndrăgostit şi mereu pus pe șotii, face însă în aşa fel încât istoria să aibă un final fericit. Atmosfera cordială se va putea materializa și printr-o „contopire” a… celor două prăvălii.

Alături de Paul Chiributa  îi mai puteți vedea pe Niculae Urs, Doru Ana, Constantin Cojocaru/Marian Lepadatu, , Ioana Ancea , Andrei Roşu si Adriana Trandafir.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.