Bilete Special Blues Show Stones Free - 10 feb '22, ora 19:00 - La Mama - Clubul Țăranului

Special Blues Show Stones Free

La Mama - Clubul Țăranului, București

joi, 10 februarie '22, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Un trio de adevărați maeștrii ai bluesului autohton: Florin Ochescu-chitară, Alex Tomaselli-voce și chitară bas și Lucian “Clopo” Cioargă-tobe, foarte cunoscuți din colaborările lor anterioare în diferite formule de blues, pop și rock.

În această formulă activează abia din 2020 dar déjà invitați/prezenți/ascultați/apreciați și aplaudați în același an la Tușnad Blues Festival, iar în vara lui 2021 la Brezoi Blues Festival, apoi în septembrie la Danube Jazz & Blues Fest-Galați 2021 și în decembrie la B(l)uzău Festival 2021.
Toate concertele lor de la Clubul Țăranului-La Mama din 2020 și din 2021 au fost sold out…Asta spune déjà foarte multe…
Așadar, recomandăm să nu ratați un concert-show-eveniment de zile mari: hot, feeling puternic, ritmuri antrenante, umor și interacțiune cu publicul mai ales că de data asta sărbătorim cei 70 de ani de viață și 50 de activitate concertistică a unuia dintre cei mai valoroși și longevivi bluesmani din România, respectiv FLORIIIN OCHESCUUUUU !
Invitați speciali, cîțiva muzicieni foarte cunoscuți și apreciați pe scenele noastre:
Silvia Dumitrescu, Raluca Stoica, Eugen Caminschi, Mugurel Diaconescu și Gelu Ionescu.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.