Bilete Spa pentru tine! - Belle Maison SPA

Spa pentru tine!

Belle Maison SPA, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Situat in centrul Bucurestiului, Belle Maison Spa este o oaza de relaxare urbana care isi propune un sigur lucru: ca tu oaspetele nostru, sa petreci clipe de neuitat la noi! Inca de la intrare vei fi invaluit de arome specifice plantelor care ne fac atat de bine: verbina,lemongrass, portocala dulce. Agitatia de afara va fi uitata instant datorita atmosferei de calm si liniste, dar mai ales datorita faptului ca tinem foarte mult la intimitatea oaspetilor nostrii. Serviciile pe care le oferim sunt foarte variate: de la masaje, tratamente faciale, remodelare corporala, cosmetica, ritualuri de cuplu si pana la petreceri personalizate.

Abia asteptam sa va cunoastem!

MASAJ RELAXANT CU ULEIURI ESENŢIALE PARFUM DE LINIŞTE

Masajul aromaterapeutic “Parfum de linişte” are menirea de a spori buna dispoziţie, de a relaxa, detoxifia şi, totodată, de a energiza şi revitaliza corpul în funcţie de uleiurile esenţiale preferate. De aceea, mixăm cu grijă uleiurile de portocal cu cele de geranium, verbină, lemongrass, lavandă sau mentă.

 

HAPPY HEARTS – RITUAL DE CUPLU 60 minute

  •         2xRasfatul talpilor (10’) – Baia calda cu felii de portocala si anason stelat si masajul de presopunctura sunt ingredientele unui rasfat ce te fac sa plutesti.
  •         2xMasaj aromaterapeutic cu flori de portocal (40’) – Un masaj detensionant cu ulei cald de flori de portocal ce ne poarta cu gandul la aromele calde din insorita Sicilie si ne incalzeste iarna.
  •         2 x Armonie in ganduri(10’)  Menit sa elimine orice tensiune si blocaj, acest masaj te destinde si te face sa uiti de griji. In timpul masajului scalpului se face impachetarea talpilor cu unt de shea si portocala .
  •         Jacuzzi (30’) – Va invitam la clipe de leneveala in jacuzzi, unde puteti savura vin spumant sau ceai asezonat cu chipsuri de ciocolata.

  LE GRAND CLASSIQUE

·        Unul dintre cele mai elaborate şi complexe tratamente faciale, Le Grand Classique oferă pielii o curăţare în profunzime, asigurându-i o îmbunătăţire vizibilă la nivelul texturii tenului. Recomandat pentru toate categoriile de vârstă, tratamentul este structurat în 5 etape succesive, menite să redea luminozitatea chipului, graţie celor 5 uleiuri esenţiale încapsulate în produsele folosite. Pas cu pas, pielea îşi recapătă frumuseţea.

·        Paşii tratamentului: aplicarea unei comprese aromatice, două pulverizări ale unui mist din 5 uleiuri esenţiale, exfolierea feţei, realizarea unui peeling delicat, eliminarea punctelor negre, masajul feţei, al gâtului şi al liniei acestuia, aplicarea unei măşti pentru conturul ochilor, a uneia realizate din uleiuri esenţiale speciale pentru zona gâtului şi a feţei, toate acestea urmate de energizarea tenului.

Rezultatul:O piele profund curăţată şi tonifiată.

MASAJ MEDICAL 30 minute

Pentru ameliorarea tensiunii diferitelor zone, masajul terapeutic constituie o procedură de recuperare medicală, ce are un efect pozitiv asupra afecţiunilor motorii. Astfel, acesta stimulează circulaţia sanguină, are un puternic efect analgezic, îmbunătăţind, totodată, mobilitatea articulară şi metabolismul local.