Bilete Soulseeker - Investitie in amintiri - Bucuresti

Soulseeker - Investitie in amintiri

Bucuresti, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Salut, numele meu este Marius, sunt fotograf profesionist de eveniment cu sediul in Bucuresti, Romania si impreuna cu asistentul meu formam echipa Soulseeker.
Inca de la inceputurile noastre in fotografia de nunta, botez sau cununie civila ne-am axat pe servicii profesionale. Incercam de fiecare data sa cream povesti in fotografiile noastre, astfel incat, atunci cand acestea sunt revazute sa scoata la suprafata acele sentimente din ziua speciala a protagonistilor.

Chiar daca sediul nostru este in Bucuresti, ne place sa calatorim atat in alte orase din Romania, cat si peste granite, totul pentru a surprinde imagini vii alaturi de voi. Intelegem ca este intimidant sa aveti un aparat de fotografiat indreptat spre voi, dar fotograful potrivit va sti sa va faca sa radeti, sa fiti sinceri si reali. In ceea ce priveste fotografia de nunta sau sedintele creative de cuplu, suntem o buna a treia roata de la caruta si promitem ca nu va vom forta sa va pozitionam in moduri inconfortabile. Stilul nostru este inclinat spre fotografia fotojurnalistica, ceea ce inseamna ca vom surprinde momentele asa cum se intampla ele, pe tot parcursul zilei. Va vom da sfaturi utile atat inainte de nunta, cat si in ziua nuntii. Stim ca este o zi importanta pentru voi, iar rolul nostru este sa va facem sa va simtiti confortabili in fata aparatului de fotografiat. Fotografia este pe primul loc pentru noi si vom fi atenti sa captam micile detalii dar si oamenii din jur, pentru a face o poveste din ziua voastra unica.

 
* Călătoria într-o rază de 25 km în jurul orașului București este inclusă în fiecare pachet. Distanțele mai lungi vor fi taxate pe fiecare kilometru.
** Luati legatura cu echipa Soulseeker sa stabiliti impreuna daca aceasta este disponibila pentru data aleasa de dumneavoastra.