Bilete Smida Jazz Festival 2019 - 15-18 aug '19 - Sat Smida

Smida Jazz Festival 2019

Sat Smida, Cluj-Napoca

15-18 august '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Smida Jazz Festival, eveniment internațional open-air dedicat jazz-ului de avangardă, va avea loc, pentru a patra oară, între 15 și 18 august 2019, în pitorescul sat Smida din mijlocul Parcului Natural Apuseni.

Pe parcursul celor trei zile vor fi organizate tot felul de activități (lecturi publice cu autori, diverse ateliere, yoga, tururi prin împrejurimi alături de ghizi, plimbări cu barca pe lacul Beliș-Fântânele). După apusul soarelui, în aer va răsuna muzica avangardistă a nouă grupuri, românești și străine. Numele acestora vor fi vestite în curând.

Mai multe informații (despre loc, transport, facilități ș.a.) și noutăți sunt de găsit pe www.fb.com/smidajazz, respectiv www.instagram.com/smidajazz.

Așa a arătat și sunat ediția din 2018: https://www.youtube.com/watch?v=OXcsVahvvks.

Ne vedem în august la Smida Jazz, festival-vacanță la munte, prietenos cu copiii de toate vârstele și cu animalele de companie

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.