Bilete SmallTime Festival - 11-12 iul - Cetatea Oradea

SmallTime Festival

Cetatea Oradea, Oradea

11-12 iulie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Bilet de zi - Sâmbătă
50 lei
Bilet de zi - Copii - Sâmbătă

Valabil pentru minorii sub 14 ani.

15 lei
Bilet de zi - Duminică
50 lei
Bilet de zi - Copii - Duminică

Valabil pentru minorii sub 14 ani.

15 lei
Abonament
100 lei
Abonament - Copii

Valabil pentru minorii sub 14 ani.

30 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Vrei să participi la cea mai mare petrecere de zi de naștere organizată vreodată în România,chiar și în Europa de Est? Să faci parte dintr-un ⚠️RECORD NAȚIONAL ⚠cu ajutorul căruia ORADEA dă exemplu de ✅SOLIDARITATE? ✅Ești de acord să dăruim împreună cel mai frumos cadou: ♥️VIAȚA?♥️

 
➡️ În cadrul evenimentului aniversar SmallTime Festival din 11-12 iulie 2020, vor urca pe scenă ➡️No Mercy, Lay Zee aka Mr. President, Bebe and Band, Anymood, Chris Lawyer, SAVE și tot mai mulți artiști care au confirmat implicarea lor la ???? #ZiuaLuiNoel, fie în cadrul unui concert, fie cu prezența lor în public. Supriză fiind, pe acești artiști îi vom anunța în curând.
#ZiuaLuiNoel #10miiDeVoci
 
⚠️⚠️⚠️Pentru reușita acestui record avem nevoie de 10.000 de participanți!
 
➡️ Așadar, pe 11-12 iulie 2020, începând cu ora 11:00, ne vedem la #ZiuaLuiNoel, în Parcul Cetății Oradea, alături de artiști plus 10.000 de prieteni și fani în cadrul acestui festival unic din țară.
 
Biletele au prețul de 50 RON/zi (adulți) și 15 RON/zi (copii) și sunt puse deja în vânzare în rețeaua IaBilet și online (https://www.iabilet.ro/bilete-smalltime-festival-51245/)
 
#ZeceMiiDeVoci #CântămPentruNoel #CântămPentruViață #Împreunăreușim ????
 
 
➡️În cadrul festivalului, participanții vor avea parte de diverse activități open-air, programe artistice, competiții sportive, forumuri/dezbateri despre dezvoltare personală și profesională cu specialiști din țară și din Ungaria,surprize gastronomice tradiționale si cocktail baruri.