Bilete SmallTime Festival - 29-30 mai '21 - Cetatea Oradea

SmallTime Festival

Cetatea Oradea, Oradea

29-30 mai '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vrei să participi la cea mai mare petrecere de zi de naștere organizată vreodată în România,chiar și în Europa de Est? Să faci parte dintr-un RECORD NAȚIONAL cu ajutorul căruia ORADEA dă exemplu de SOLIDARITATE? Ești de acord să dăruim împreună cel mai frumos cadou: VIAȚA?
 
 În cadrul evenimentului aniversar SmallTime Festival din 26-27 septembrie 2020, vor urca pe scenă No Mercy, Lay Zee aka Mr. President, Bebe and Band, Anymood, REPUBLIC, Chris Lawyer, SAVE și tot mai mulți artiști care au confirmat implicarea lor la ???? #ZiuaLuiNoel, fie în cadrul unui concert, fie cu prezența lor în public. Supriză fiind, pe acești artiști îi vom anunța în curând.
#ZiuaLuiNoel #10miiDeVoci
 
Pentru reușita acestui record avem nevoie de 10.000 de participanți!
 
Așadar, pe 11-12 iulie 2020, începând cu ora 11:00, ne vedem la #ZiuaLuiNoel, în Parcul Cetății Oradea, alături de artiști plus 10.000 de prieteni și fani în cadrul acestui festival unic din țară.
 
Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.
 
#ZeceMiiDeVoci #CântămPentruNoel #CântămPentruViață #Împreunăreușim ????
 
 
În cadrul festivalului, participanții vor avea parte de diverse activități open-air, programe artistice, competiții sportive, forumuri/dezbateri despre dezvoltare personală și profesională cu specialiști din țară și din Ungaria,surprize gastronomice tradiționale si cocktail baruri.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.