Bilete Slow Magic at Muzeul de arta - 16 sep '17 - Curtea Muzeului de Arta

Slow Magic at Muzeul de arta

Curtea Muzeului de Arta, Cluj-Napoca

sâmbătă, 16 septembrie '17

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Slow Magic, artistul ce îşi defineşte munca drept „muzica creată de prietenul tău imaginar” vine în 16 septembrie la Cluj.

Misterul identității sale nu va fi dezvăluit nici la Muzeul de Artă, dar îi împreună îi vom redescoperi muzica; apariţiile sale sunt întotdeauna însoţite de o mască ce stilizează un cap de lup multicolor. E modul lui de a obliga publicul să se concentreze pe muzică şi pe un show live care merită fiecare minut de atenţie.

Și merită!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

*În cazul unor împrejurări de fapt imprevizibile și independente de voința organizatorului, cum ar fi ploaie, caniculă, furtună, probleme tehnice etc. evenimentul poate fi amânat sau poate fi mutat într-o locație nouă.
Taxa de participare la eveniment nu se returnează în cazul în care evenimentul este amânat, ci doar în cazul în care e anulat.

Curtea Muzeului de Arta, Cluj-Napoca
Piața Unirii 30, Cluj-Napoca