Bilete Simulator de zbor la Cluj - Bucura-te de zbor la mansa unui Airbus A320 - Romania

Simulator de zbor la Cluj - Bucura-te de zbor la mansa unui Airbus A320

Romania, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Simulator de zbor la Cluj - Bucura-te de zbor la mansa unui Airbus A320, o experienţă de zbor realistă, de neuitat! Te-ai întrebat vreodată, ce se întâmplă în cabina piloților în timpul unui zbor? Cum reușesc să gestioneze și să își păstreze calmul în diversele situații apărute în timpul zborului? Poți afla răspunsul la toate întrebările acestea într-o sesiune in simulatorul de zbor Airbus A320, un avion mediu curier, de aproximativ 65 tone, singurul de acest fel în România! Tu îți vei alege orașul din care vei decola și tot tu vei și ateriza avionul si ai o multime de variante dintre care sa alegi.

Fii Comandantul aeronavei Airbus A320 şi zboară unde dorești, de la Dubai la New York sau de la Paris la Los Angeles. Daca esti fanul declarat al minunilor oferite de tara noastra, poate vrei să admiri frumusețea acesteia, străbătând un traseu de la Cluj la București.

Timp de 70 de minute, vei învăța toți pașii necesari de la pornirea avionului până la debarcarea pasagerilor la destinație iar alaturi îți vor fi instructorii FlightX care te vor ajuta să decolezi, să faci toate manevrele de zbor și să aterizezi în deplină siguranță.

 

Detaliile experientei:

  • Locație: Cluj, FlightX
  • Pachete de timp diferite, pe care le poți alege în funcție de perioada pe care dorești să o petreci în simulator
  • Experiență valabilă pentru o persoană
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoană.
  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans).
  • Te invitam, sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.