Bilete Silent Night: Eyedrops + Silent Afterparty / Expirat / 19.12 - 19 dec '17, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Silent Night: Eyedrops + Silent Afterparty / Expirat / 19.12

Expirat Halele Carol, București

marți, 19 decembrie '17, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

„Muzică facută pe ascuns” este o serie de concerte silențioase, menite să ne aducă mai aproape. Mai aproape de voi și de noi înșine.

Miercuri 19.12. 9PM
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92 

Cuprinși de spiritul Crăciunului și de dorința de a vă revedea, am hotărât ca pe 19 decembrie să ne adunăm în liniște, sub brad. Pentru că da, vom avea și brad. Și 300 de căști în care veți putea asculta concertul.

+ Silent Afterparty
Channel 1: Expirat (Luca & George)
Channel 2: Sofar Sounds Bucharest (Munteanu & Fanațiu)
Channel 3: TCFC (that couch funk collective)

Trupa EYEDROPS și-a început activitatea în 2012, prezentându-se în fața publicului cu piese în limba Engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, sau „Bicicleta”. Concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele EYEDROPS sunt cu precădere de natura socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.

Pe 24 aprilie, EYEDROPS au lansat primul lor album, intitulat „PREZENT”. Despre el, baieții spun: „Prezent reprezintă o destinație și un început de drum. Este rezultatul tuturor întâlnirilor și rătăcirilor, reușitelor și greșelilor noastre. El aparține în egală măsură tuturor celor pe care i-am bucurat sau deranjat, tuturor celor care ne-au arătat calea, prin puterea exemplului sau opoziție, prin critici sau sprijin necondiționat.” 

Bicicleta: http://y2u.be/sak0bU7GbO4
Ecou: https://youtu.be/tOL9t4LPFHY
Hei: http://y2u.be/GKjvFrdxFMI
Prezent: http://y2u.be/vnqPVYcioPc

Site: http://www.eyedrops.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/user/eyedropsband
Bandcamp: https://eyedropsband.bandcamp.com/

RSVP: https://www.facebook.com/events/176648646224165/ 

Cântat de RADIO GUERRILLA.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.