Bilete Sighisoara: Sergiu Cioiu: Râsu', Plânsu'...Iubirea! - 9 nov '19, ora 19:00 - Sala de Spectacole Mihai Eminescu

Sighisoara: Sergiu Cioiu: Râsu', Plânsu'...Iubirea!

Sala de Spectacole Mihai Eminescu, Sighișoara

sâmbătă, 9 noiembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Transilvania Tour Concert

Sergiu Cioiu
şi
Adrian Ivaniţchi
Mihai Teacă
Silvana Andrada Tcacenco

Acompaniament pian:
Lyuben Gordievski


RÂSU’,
PLÂNSU’,…
IUBIREA!

CONCERTE:

04 noiembrie, ora 19 – Târgu Mureş, Palatul Culturii, Sala Mică
06 noiembrie, ora 19 – Mediaş, Sala Traube
07 noiembrie, ora 19 – Târnăveni, Casa de Cultură, Sala Oglinzilor
09 noiembrie, ora 19 – Sighişoara, Sala Mihai Eminescu

Acest turneu, de mare anvergură, organizat de Astra Dell Arte, cu sprijinul Uniunii Ziariştilor Pofesionişti din România şi al Fundaţiilor Elan si Action Art, în Transilvania, va cuprinde timp de 120 de minute, muzică, poezii şi poveşti ale lui Sergiu Cioiu şi ale invitaţilor săi, Adrian Ivaniţchi, Mihai Teacă şi Silvana Tcacenco, cu participarea extraordinară a pianistului Lyuben Gordievski, clipe în care ne vom bucura de minunea că… suntem!
Seara va fi muzicală şi poetică, tandră şi ironică, în care poezia și cânteculvor compune prin simbioză, un soi de vrajă, o încălcare a unor tărâmuri la care nu oricine are acces, prin cântecele atent selecţionate în concert, ce te vor purta aproape pâna la Cer. Pentru că da, pot face asta şi veţi rămâne cu bucuria de a fi participat la… o seară incredibilă!

Repertoriul este alcătuit din cântece şi poezii de dragoste, compuse de Sergiu Cioiu pe versurile unor mari poeţi: Marin Sorescu, Romulus Vulpescu, Miron Radu Paraschivescu, Alexandru Mandy, George Ranetti, Ștefan Radof, George Topârceanu cât şi cu melodii din repertoriul invitaţilor, din muzica folk, populară şi pop.

INVITAŢII MAESTRULUI SERGIU CIOIU

MIHAI TEACĂ

Un artist complex și cunoscut, atât ca interpret vocal de muzică uşoară și populară, cât și ca instrumentist la pian, clarinet și fluier. Este laureatul a numeroase concursuri naționale și internaționale, obtinând peste 40 de premii, din care cel mai important este Vedeta populară (2018). “Artistul are o nobleţe care vine din vocaţia lui de artist adevărat” spune poetul Mircea Dinescu despre tânărul interpret.

ADRIAN
IVANIȚCHI
Solist vocal rock, folk, chitarist, compozitor, este una dintre cele mai proeminente figuri ale muzicii româneşti contemporane.

A fost component al unor cunoscute trupe musicale: Sfinx, Coral, Tarabostes, Bastion. A susținut numeroase recitaluri de folk, pe scenele din România. A luat marele premiu al revistei FLacăra. A fost invitat în numeroase emisiuni de radio și televiziune, la Festivalul Internațional Garoafa Roșie de la Soci (1977), la Festivalului Național de Muzică Folk, “Om Bun”, la Festivalul de Artă Medievală și la Festivalului Proetnica din Sighișoara
SILVANA
ANDRADA TCACENCO

Poetă, recitatoare, interpretă de muzică ușoară.

A publicat 4 volume de poezii și a scris în peste 17 antologii și reviste literare, obținând premii literare în țară și în străinătate.
Este câștigătoarea premiului criticii internaționale în cadrul Concursului European de Poezie “Clemente Rebora“ Italia, Biassono 2017.
A înregistrat pe youtube peste 15 melodii de muzică ușoară din repertoriul național și internațional care se bucură de aprecierea a peste 12.000 de ascultători și a susținut recitaluri pe diferite scene românești în cadrul edițiilor Caravanei Culturii și a nenumărate lansări de carte.
Este inițiatoarea, din 2014, a Festivalului de muzică ușoară pentru copii și Tineret „ Vocea Cetăţii Sighişoara“.
“Omul este asemenea unui cerc sau a unui pătrat ce ar trebui sa fie unic. Unică este și poeta Silvana Andrada Tcacenco”, o descrie pe Andrada, atât de frumos, poetul român, George Tei.

LYUBEN
GORDIEVSKI

Muzician virtuos, născut pe Coasta bulgară a Mării Negre, revine după terminarea liceului în Moldova, locul de obârşie al mamei şi devine student la clasa de pian şi cea de acordeon, absolvind, cum laudae, Conservatorul din Chişinău. A compus muzică şi a acompaniat numeroşi artişti şi trupe între care: Proconsul, Nicu Alifantis, Alina Manole, Corina Chiriac, Dan Helciug şi Sergiu Cioiu. A performat, timp de doi ani, la Hotelul Ritz Carlton din Sharm El Sheik. A compus muzică de film: “Boxed in”, France, 2013, IMDB.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.