Bilete Sighișoara: Piazzolla Tango Night (Spectacol de Tango Argentinian) - 24 aug, ora 19:00 - Sala de Festivitati a Primăriei Sighișoara

Sighișoara: Piazzolla Tango Night (Spectacol de Tango Argentinian)

Sala de Festivitati a Primăriei Sighișoara , Sighișoara

sâmbătă, 24 august, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

PIAZZOLLA TANGO NIGHTS este un proiect de suflet dedicat marelui compozitor Astor Piazzolla, cel care a revoluționat muzica de tango argentinian.

Indrei Irina( pian) si Indrei Robert ( bandoneon), formează de mai bine de 8 ani un cuplu atat pe scena cât și în viata de zi cu zi. Concertează sub egida Ambasadei Republicii Argentina în România, urcând pe scenele Filarmonicilor din țară și a festivalurilor de tango argentinian din România și din străinătate.

Muzicieni profesionisti, absolvenți ai Academiei de Muzica din Cluj Napoca și a Academiei de Muzică din București, aceștia aduc în fața publicului larg magia muzicii de tango argentinian.

Au concertat la invitația Casei Regale la Castelul Peleș, deasemenea la Viena sau Munchen.

Robert este singurul roman care canta la bandoneon, instrumentul specific tango ului argentinian, în cadrul unei orchestre.

Sunt fondatorii Asociației „ Cluj Tango Orchestra „ prima orchestră de tango argentinian din Transilvania compusă din muzicieni români profesioniști membrii ai Filarmonicii de Stat Transilvania sau al Operei Naționale din Cluj Napoca.

În program veți asculta cele mai frumoase lucrari ale mareului Astor Piazzolla, cum ar fi : „ Oblivion „, „ Libertango „, „ Adios Nonino „ , „ Preparense”, „ Suite Lumiere „, dar și lucrări de referință ale genului precum „ El Choclo „, La Cumparsita „ sau „ Por una Cabeza

Așadar, vă așteptăm cu drag la un regal de tango argentinian, in care veti savura si momente spectaculoase de dans, tango argentinian!

Dansatori:

Ilie Rădulescu și Dia Dumitru – instructorii scolii de tango argentinian „Impro Tango „din Tg -Mureș.