Bilete Sighetu Marmației: Corbu. Concert - spectacol - "Ce-am pățit odată" - 9 dec '22, ora 19:00 - Cinema Mara

Sighetu Marmației: Corbu. Concert - spectacol - "Ce-am pățit odată"

Cinema Mara, Sighetu Marmației

vineri, 9 decembrie '22, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri, 9 decembrie, Proiectul CORBU va susține concertul-spectacol Ce-am pățit odată la Cinema Mara din Sighetu Marmației. Concertul-spectacol va începe la ora 19.00.

Pe scenă vor urca: Sergiu Corbu Boldor  (vioară, caval, voce); Alexandru Grigoriță (chitară bass); Cristian Cioloca (chitară electrică); Ionuț Ciulei (tobe).

Stilul muzical abordat este un dinamism care se naște din genuri aparent contradictorii: clasic, rock, funk, reggae, indie, psihedelic, drum and bass, free jazz.

 

Concertul-spectacol „Ce-am pățit odată” combină prin sunet arhaicul, eroticul, apropierea și depărtarea de rădăcinile autentic românești. Piesele sunt secționări în oglindă ale stadiilor firii umane: pierderea și regăsirea iubirii atât prin stimuli naturali, cât și prin stimuli înalt naturali.

„Ce-am pățit odată” este și un refresh dat celor care se caută pe ei înșiși prin sunet.

 

 

De ce recomandăm „Ce-am pățit odată” celor care au ocazia să ajungă la acest concert-spectactol.  I. pentru că nu te plictisești.  II. tu, ca public, vrei, nu vrei, faci parte din acest concert-spectacol.  III. îți pune mușchii faciali în mișcare; poți să stai în picioare să te zbengui sau poți să stai pe scaun să savurezi neașteptatul sonor, poți să asculți live critica criticii, poți să vezi cum dialoghează instrumentele, cum se schimbă rolurile celor de pe scenă sau, pur și simplu, poți să nu vezi nimic.  Partea bună este că nu rămâi indiferent.  Felul în care este construit acest concert-spectacol te trece prin multiple stări ale ființei - de la sarcasmul fin care duce spre umorul negru, la nuanțe sensibile ale jongleriei sonore, de la rock, pop, indie, drum and bass, reggae, clasic, improvizație, performance sonor, black metal - la acel imprevizibil care dă substanță unui act artistic.  IV. Și, cel mai important, te dezbracă de orice prejudecată.  V. Se joacă muzical între Eros și Thanatos

 

CORBU este un proiect muzical care aduce în fața publicului românesc un personaj misterios şi complex datorită semnificaţiilor contradictorii pe care le are în gândirea orientală, occidentală şi europeană: Corbul. Dacă în credinţele orientale şi occidentale corbul este perceput ca un personaj pozitiv, un erou solar, cu rol profetic, care luptă pentru restabilirea ordinii sociale, în credinţa europeană corbul apare ca un erou negativ, pentru că are capacitatea de a descoperi cu uşurinţă tainele întunericului.

Proiectul CORBU își propune ca prin sunet să scoată la lumină dinamismul creației orientale, occidentale și europene.

Stilul muzical pe care îl abordează este un dinamism care se naște din stiluri aparent contradictorii realizate cu ajutorul sunetelor și combinate într-o manieră specifică, plăcută la auz, cu sentimente, stări și idei conceptuale. 

 

Proiectul CORBU este inițiat de Sergiu CORBU Boldor și gestionat creativ împreună cu Luiza Matilda Mitu.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.