Bilete Sibiu: Valahia Warriors Championship - 2-3 oct '21 - Sala Transilvania

Sibiu: Valahia Warriors Championship

Sala Transilvania, Sibiu

2-3 octombrie '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ne aflam la prima editie a concursului regional NPC Worldwide VALAHIA WARRIORS CHAMPIONSHIP, un concurs care promite o scena si un spectacol de exceptie sportivilor romani si spectatorilor interesati.
Drept urmare, va invitam sa vizionati concursul VALAHIA WARRIORS CHAMPIONSHIP pe 3 octombrie 2021 , in incinta Salii Transilvania din Sibiu.

Acest concurs este primul pas pe care sportivii il pot efectua  in federatia NPC WORLDWIDE, pentru a ajunge in final la circuitul IFBB PRO  LEAGUE si la renumitul concurs MR OLYMPIA, cel mai important concurs de culturism din lume.


Unul dintre cele mai interesante momente ale zilei va fi demonstrația făcută de culturista profesionista in federatia IFBB PRO LEAGUE, JULIA FÖRY , sportiva care deja s-a clasat anul acesta pe locul 4 la unul dintre cele mai renumite concursuri de culturism din circuitul profesionist, TAMPA PRO.

De asemenea, un moment foarte asteptat in cadrul acestui eveniment va fi si incercarea doborarii recordului national la ridicarea ganterei cu o mana a sportivei STRONGMAN ADRIANA GEAMANU.

In concomitent, se va desfasura si un campionat de  SKANDENBERG, unde vor fi asteptati in jur de 80 de sportivi concurenti. 

Vrem sa va aducem la cunostinta faptul ca acest eveniment permite accesul publicului in sala numai pe baza de carnet de vaccinare COVID sau pe baza prezentarii dovezii unui test COVID negativ, acesta din urma putand a fi efectual la fata locului, prin serviciul oferit de un centru ambulant de efectuare de teste rapide. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.