Bilete Sibiu: Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață Show 1 - 28 apr, ora 18:00 - Centrul Cultural Ion Besoiu

Sibiu: Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață Show 1

Centrul Cultural Ion Besoiu, Sibiu

duminică, 28 aprilie, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Mihai Bobonete si Mihai Rait pornesc din nou la drum! In 2024 ei pleaca intr-un nou turneu national cu un nou numar de stand up comedy.

Cunoscut pentru stilul său unic de a spune povești, Mihai va împărtăși perspective amuzante asupra ciudățeniilor și absurdităților vieții.
"Sfaturi de Viață" este mai mult decât un spectacol de comedie, este o călătorie prin parcursul vieții de zi cu zi oferind o perspectivă proaspătă asupra provocărilor și absurdităților cu care ne confruntăm cu toții.
Nu rata șansa de a-i vedea pe Mihai Bobonete și Mihai Rait în acțiune in orasul tau

---------------------------------------------------------------

Regulament de participare:

- Biletul este valabil imprimat alb-negru sau color sau prin scanarea codului QR pe telefon.

- Filmarea spectacolului este strict interzis! Filmarea neautorizată reprezintă o încălcare a legilor aplicabile.

- Pe toata durata spectacolului va rugam sa nu folositi telefoanele mobile si sa le utilizati pe modul vibratii/silentios.

Spectacolul este interzis minorilor sub 16 ani.

Dupa inceperea spectacolului locurile afisate pe bilet nu mai pot fi garantate. Va rugam sa veniti din timp la spectacol pentru a nu deranja ceilalti spectatori.

Din motive independente de vointa noastra, anumite detalii legate de eveniment pot suferi modificari (ora, locatia). Va vom anunta de fiecare data cand acest lucru se intampla si va multumim pentru intelegere.

Ne rezervam dreptul de a nu permite accesul in sala al participantilor la eveniment ce se afla in stare de ebrietate sau au o conduita ce poate perturba desfasurarea evenimentului.

Prin achizitionarea biletelor, cumparatorul a luat cunostinta de aceste reguli şi implicit de respectarea lor.