Bilete Sibiu: Relații – Cum Le Faci Să Funcționeze - 25 ian '20, ora 13:00 - Hotel Parc Sibiu

Sibiu: Relații – Cum Le Faci Să Funcționeze

Hotel Parc Sibiu, Sibiu

sâmbătă, 25 ianuarie '20, ora 13:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Relații - Cum Le Faci Să Funcționeze alături de Connie Larkin, Lider în Educația Ontologică

Ce este o relație?

Când înțelegi și ești conștient de felul de a fi al altei ființe umane se cheamă că ești într-o relație cu ea; relațiile pe care ni le dorim nu sunt o consecință a "necesității". Printre constrângerile cele mai des întâlnite în relații nearmonioase sunt: teama de a fi înțeles greșit, teama de a nu fi refuzat, teama de a comunica exact ce dorești pentru a nu fi judecat, teama de a pierde admirația celorlalți.

Cursul este compus din două sesiuni. Se lucrează activ, cu exemple concrete din viața participanților, rezolvând relații care îi nemulțumesc de mult timp. Fiecare participant va pleca cu multe răspunsuri și rezultate palpabile, iar relațiile care au fost motivul participării la curs vor fi rezolvate.

Pe Scurt:
În șase ore are loc o călătorie în cunoaștere de o așa manieră, încât cei care participă cu adevărat au șansa să rezolve două lucruri majore în viață:

1) Descoperirea barierei celei mai mari care îi oprește să aibe relații funcționale;
2) Rezolvarea unei relații nefuncționale printr-o tehnică care, aplicată apoi în orice altă relație, poate produce rezultatele dorite.

Cele mai vizate relații de acest curs sunt: relații cu persoane dificile, relații cu superiori sau șefi, relații cu subalterni, relații cu echipe, parteneri de viață, copii, și chiar relația cu tine însuți.

Cele Mai Importante 6 Beneficii:
1. Descoperi abilitatea de a rezolva orice conflict care apare în orice tip de relație;
2. Înveți să fii prezent la ce se întâmplă cu adevărat în relațiile tale și cum să creezi raport instant cu orice persoană te întâlnești;
3. Afli ce anume stă la baza carismei, cum poți fi o persoană carismatică;
4. Descoperi cauza adevărată a relațiilor nefuncționale pe care le ai și cum poți să o înlături;
5. Identificarea și eliberarea de convingeri limitative în ceea ce privesc relațiile cu ceilalți; revizuirea și îmbunătățirea relației cu tine însuți;
6. Libertate, satisfacție în toate relațiile care contează pentru tine.

Despre Connie Larkin: Voi începe cu un citat din cartea pe care am scris-o: “Nu aveam gânduri despre viitor, nu aveam gânduri despre trecut, nu aveam griji, incriminări sau calcule de vreun fel. Nu era nimic altceva în afară de ACUM. Ce fericire! În biografia sa, Werner scrie despre această stare astfel: ‘Pentru a fi satisfăcut, pentru a te extinde, mai întâi trebuie să fii unde ești, și să faci ceea ce faci – indiferent unde ești și indiferent ce faci.’ Trăiam acea experiență. Trecutul îmi dispăruse complet – complet în sensul în care puteam să spun povestea, dar foarte schițat, și nu aveam niciun interes în a-mi petrece chiar și un moment din viață uitându-mă la ea. Nu știu cum este să îți amintești vieți trecute, dar ăsta a fost gândul cu care am asociat ce mi se întâmpla. Era ca o viață trecută în care nu eram interesată de nici un fel.”

M-am născut în București, România. M-am trezit la viață în luna iulie 1983, la Tel Aviv, când am participat la prezentarea unui curs care se chema Est Training.

ACUM:
Îmi trăiesc viața cu pasiune, într-un constant dans cu prezentul; cele mai dătătoare de putere relații, pentru mine, sunt acelea bazate pe respect, în care oamenii aud și sunt angajați în mod autentic la evoluție; în acele relații înfloresc, mi se contribuie și eu contribui la rândul meu.

CE LUCREZ:
Mă exprim cel mai bine fiind Coach, Executive Coach, Trainer, Instructor de PhotoReading, și orice altceva care are de-a face cu educația ontologică, libertatea de a fi, accesarea propriului potențial și autenticitatea.

CINE SUNT:
În limbajul de posibilitate pe care l-am adoptat din 1983 ca fiind singurul limbaj - pentru mine - care onorează cel mai mult ființa umană, eu sunt cine spun că sunt. Cine spun că sunt este orice posibilitate de a fi care mă inspiră.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.