Bilete Sibiu: Concert Marius Dobra Blues - 28 mar '20, ora 22:30 - Rock N'Bike Club

Sibiu: Concert Marius Dobra Blues

Rock N'Bike Club, Sibiu

sâmbătă, 28 martie '20, ora 22:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sâmbătă, 28 martie, de la ora 22:30 vă așteptăm la o seară autentică de blues cu tonuri de chitară specifice bluesului și rockului la Rock N'Bike Club

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!
Marius Dobra Blues Band va reprezenta Austria la cel mai important concurs de blues de pe continent, European Blues Challenge 2020, care va avea loc în perioada 17-18 aprilie la  Zaadam în  Ţările de Jos (Netherlands). 
 
Chitarist autodidact, Marius Dobra s-a impus în lumea bună a blues rock-ului european datorită originalității și compozițiilor personale, în detrimentul coverurilor consacrate. Căsătorit, tată a trei copii, muzicianul este o vedetă a festivalurilor vieneze, ultima participare importantă fiind la Viena Blues Spring Festival.
 
Marius Dobra Blues Band înseamnă: Marius Dobra (voce, chitară), Roman Kovacs (chitară bass), Matthias Ihrybauer (clape) și Martin ”Schutzi” Wagner (tobe).

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.