Bilete Sibiu: Concert de Ziua Națională a Minorităților - 17 dec '21, ora 19:00 - Filarmonica de Stat Sibiu - Sala Thalia

Sibiu: Concert de Ziua Națională a Minorităților

Filarmonica de Stat Sibiu - Sala Thalia, Sibiu

vineri, 17 decembrie '21, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

În perioada 17-19 decembrie 2021, Filarmonica de Stat Sibiu sărbătorește Ziua Națională a Minorităților. Vineri, 17 decembrie, la ora 19.00, la Sala Thalia, vă invităm la concertul susținut de soliștii: Sorin Petrescu - pian, Marko Ristici - acordeon, Doru Roman - percuție. Invitat: Sorin Dogariu - pian.
asCULTă:
- Marko Tajčević: Trei dansuri balcanice
- Norbert Petri: Die Vöglein
- Jodál Gábor: Trei cântece secuieşti
- Dimitrie Cantemir: Peşrev
- Theodor Rogalski: Rapsodia țiganilor
- Pancho Vladigerov: Daychovo horo
- Arno Babajanyan: Elegia
- Bela Bartok: Două cântece slovace
- Max Eisikovits: Rapsodia hasidică
 
Participarea la evenimente este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut minim 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Culturii și al ministrului Sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin.(2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare. Accesul publicului se face în limita a maxim 30% din numărul de locuri disponibile. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.