Bilete Show Caritabil pentru Eva Maria la ComicsClub! - 18 ian '22, ora 20:00 - Comics Club

Show Caritabil pentru Eva Maria la ComicsClub!

Comics Club, București

marți, 18 ianuarie '22, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pentru inceput doresc sa va urez un calduros si sincer "La multi ani!".

Regret ca in loc de vesti bune va aduc vesti rele dar, din pacate in urma cu 2 luni si jumatate am aflat ca fetita noastra Eva-Maria, de 2 ani si 5 luni, sufera de leucemie limfoblastica acuta. In aceasta perioada ne-am confruntat atat cu sentimentul de negare a acestui diagnostic cat si cu nebunia primei perioade din protocolul de tratament, asa ca multi poate nu ati aflat de acest lucru. Marti pe 18 ianuarie la Comics Club are loc un show caritabil.

Chiar daca showul este sold out puteti in continuare dona mai jos cumparand un bilet virtual de 10 lei. Puteti cumpara un bilet sau mai multe in functie de cat doriti sa donati.
  Dupa ce am stabilizat starea de sanatate a fetitei, fapt foarte greu de realizat in spitalele romanesti, am hotarat sa mergem in Italia pentru a da sanse reale de viata fetitei noastre.
       Asadar, vin cu rugamintea sa ne sprijiniti material, fiecare cu cat doriti in conturile deschise pe numele:
     Dobranici IOAN-EDUARD 
la Raiffeisen Bank
 
Pt. Lei  IBAN  RO65 RZBR 0000 0600 0978 9627
Pt. Eur  IBAN  RO88 RZBR 0000 0600 2320 1500
De asemenea, va rog, in masura in care se poate, sa trimiteti acest mesaj si prietenilor pe care ii aveti.
 
Va multumesc pentru atentia acordata si va doresc un an bun si multa SANATATE.

Așa că:

1. Vom avea un număr limitat de bilete

2. Toți angajații vor purta mască, te rugăm să porți și tu

3. Dezinfectantul îți va fi pus la dispoziție

4. Totul va fi igienizat și dezinfectat frecvent

Dacă ați luat toate biletele de pe același nume nu este nevoie de rezervare.

Acum tot ce mai trebuie să faci tu e să te bucuri de comedie! Știm sigur că lor li s-au întâmplat muuuulte chestii de “Bă, nu-mi vine să cred!” pe care d-abia așteaptă să ți le spună!

Acest spectacol este destinat persoanelor peste 18 ani.

Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti COVID-19, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.