Bilete Sense4FIT Summit 2024 - 7-8 sep - Romexpo

Sense4FIT Summit 2024

Romexpo, București

7-8 septembrie

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pentru prima dată în Europa de Est, prezentăm primul MEGA FITNESS, HEALTH & WELL-BEING SUMMIT, care va avea loc în capitala vibrantă a României, București.

Sense4FIT Summit 2024 adună întreaga comunitate Fitness, Health, Wellbeing și Lifestyle. Alătură-te celor peste 10.000 de entuziaști ai wellness-ului pentru un eveniment de 2 zile la Romexpo.
Învață și antrenează-te cu cei mai buni: Interacționează cu peste 100 dintre cei mai buni prezentatori de fitness, antrenori de top, influenceri, medici și specialiști din peste 10 țări.
Zonă de expo destinată partenerilor: Descoperă cele mai noi inovații din industrie, deoarece cele mai importante branduri sunt prezente într-o zonă specială EXPO în timpul SUMMIT-ului.
Experiențe diverse în 14 zone diferite: Explorează o varietate de antrenamente interesante, cursuri distractive, workshop-uri și experiențe. Fiecare zonă oferă ceva diferit, asigurându-se că există ceva pentru fiecare persoană care iubește fitness-ul, sănătatea și starea de bine, pentru a se bucura și a învăța.

 

Locatie: Romexpo, Bucuresti, pavilionul B1