Bilete Second Show - Deliric x Silent Strike II / Expirat / 06.12 - 6 dec '19, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

Second Show - Deliric x Silent Strike II / Expirat / 06.12

Expirat Halele Carol, București

vineri, 6 decembrie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Deoarece am fost copleșiți de cererea foarte mare pentru evenimentul de joi, 5 decembrie, Deliric și Silent Strike vor susține un al doilea concert, în aceeași formulă vineri, 6 decembrie la Expirat Halele Carol.

După mai bine de 14 ani de la primul release și doar trei de la lansarea primului material împreună, Deliric și Silent Strike se întorc cu cea de-a doua colaborare sub forma unui album, care-l va continua în stil și expresie pe primul.

Dacă la primul album (2016), vestea lansării a plecat ca o simplă leapșă între cei doi artiști, la cel de-al doilea, teaser-ul a fost o serie de fotografii alb-negru cu zâmbete false, ușor dramatizate, care au fost ulterior share-uite pe rețelele sociale de un număr mare de oameni din industria muzicală românească și nu numai.

Deliric:
https://www.facebook.com/deliric1
https://www.porcporc.com/

Silent Strike:
https://www.facebook.com/silentstrikemusic
https://silentstrike.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/ststionion
https://soundcloud.com/silent-strike

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.