Bilete Seară Grecească: Nikolaos Papadopoulos & Band - 5 oct '18, ora 20:30 - Beraria H

Seară Grecească: Nikolaos Papadopoulos & Band

Beraria H, București

vineri, 5 octombrie '18, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri - 5 octombrie - prima seară grecească din această toamnă este găzduită de binecunoscutul Nikolaos Papadopoulos și band-ul său, iar invitați sunt toți cei cu chef de viață și distracție pe ritmuri balcanice. Ca de obicei, te vei putea bucura de muzică, dansuri și preparate grecești + un show inedit cu 15 oameni pe scenă, gata să te țină în picioare până dimineața.

Vineri - 5 octombrie - prima seară grecească din această toamnă este găzduită de binecunoscutul Nikolaos Papadopoulos și band-ul său, iar invitați sunt toți cei cu chef de viață și distracție pe ritmuri balcanice. 

Ca de obicei, te vei putea bucura de muzică, dansuri și preparate grecești + un show inedit cu 15 oameni pe scenă, gata să te țină în picioare până dimineața. 

Acces: 20:00 | Show: 22:30

Biletele au prețurile:

60 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
40 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

Harta categoriilor aici.

IMPORTANT: 
✔ Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor
✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.