Bilete Scoala de Navigatie cu Motor si Vele - Portul Turistic Mangalia/ Marina Limanu

Scoala de Navigatie cu Motor si Vele

Portul Turistic Mangalia/ Marina Limanu, Mangalia

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cei care doresc să facă o surpriză celor dragi sau să petreacă ei înșiși câteva zile învățând lucruri noi și făcând ceva deosebit, pot cumpăra bilete pentru școala de navigație cu vele sau motor de pe iabilet.ro.

Obiectivul cursurilor este de a transmite cunoştinţele şi a crea deprinderile necesare cursanţilor pentru manevra în siguranţă, ziua şi noaptea a ambarcaţiunilor de agreement. Exemplu de deprinderi pe care le veţi dobândi:  acostare cu bordul, prova, pupa, la geamandură, ancorare, manevra de "om la apa", evitarea coliziunii, manevre la întâlnirea altor nave în diferite situaţii, intrare/ieşire din port şi navigaţia pe canale şi în rada porturilor. 

Pot urma cursurile persoane în vârsta de peste 18 ani, apte medical.

Cursurile au loc fie la Bucuresti, fie la Mangalia sau Limanu.

Pentru obținerea clasei C trebuie

+ să urmați cursurile teoretice și practice, mai multe informații despre programă pe mariata.ro

+ să absolviți examenul practic de la sfârșitul cursului. Examenul se da împreuna cu un reprezentant ANR la bordul ambarcatiunii pe care ati făcut cursul. Examenul nu este dificil, trebuie sa demonstrați că știți să păstrați cursul, să schimbați direcția de navigație către cea dorităși sa faceți acostări cu prova și pupa ambarcațiunii. Noi am avut 100% promovare a examenului practic.

+ să absolviți examenul teoretic ce se dă la Căpitănie. Examenul teoretic este sub forma unui test grilă cu subiecte din  COLREG Agrement, Manevra Agrement, Marinarie Agrement, Navigatie Agrement. Persoanele care rezerva un curs C la Scoala de Navigatie MăriaTa.ro, pentru a putea să-și evalueze cunoștințele si învața, primesc gratuit acces la documentatie si chestionare online cu teste in genul celor de la examen. 

După ce ați obținut Carnetul Clasa C puteți să vă înscrieți și pentru Clasa S (Sailing/ Navigatie cu Vele). La sfârșitul cursului, se dă un examen de verificare a cunoștințelor dobândite la bordul velierului. Veți obține o diplomă cu care mergeți la Căpitănie și vi se va trece Clasa S pe carnet, fără alte examene. 

În multe țări, printre care și Grecia, Croația și în ultimii doi ani și România, certificatele operator radio, GMDSS/LRC sunt obligatorii. Skipperii trebuie să stie sa comunice rapid și corect, într-un limbaj specific, internațional; timpul și claritatea comunicării fiind foarte importante. 

Sunt disponibile si bilete doar pentru plimbari pe mare cu velierul cu plecare din Constanta si Limanu/Mangalia.

  

Atenție! La cumpărarea biletului trebuie să sunați la tel 0755072882 pentru confirmarea disponibilității locurilor la curs în perioada dorită (sunați cu cel puțin 2 săptămâni înainte).

Atenție! Plimbările cu iahtul se programează de comun acord intre turiști și organizator în funcție de disponibilitatea iahtului și de condițiile meteo. Orice croaziera își poate modifica programul sau se poate amâna la o oră/ data ulterioara dacă se considera ca vremea nu este favorabila unei navigații în siguranță pentru pasageri.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.