Bilete Șaraimanic - Taraful de la Vărbilău - Lăutarii de Aur ai Bucureștiului - 13 aug '20, ora 18:00 - Verde Stop Arena

Șaraimanic - Taraful de la Vărbilău - Lăutarii de Aur ai Bucureștiului

Verde Stop Arena, București

joi, 13 august '20, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Prețul afișat este pentru 2, respectiv 4 persoane

Din drag și dor de muzică lăutărească și aer liber, lansăm prima ediție Șaraimanic • Lăutărie și Povestitorie pe 12 si 13 august la Verde Stop Arena.

Taraf de Caliu, Taraful de la Vărbilău, Lăutarii de Aur ai Bucureștiului (Taraful Giani Lincan, Mioara Lincan, Panseluța Feraru, George Udilă și alți invitați surpriză). Ne vom lăsa vrăjiți și desvrăjiți de muzica și spiritul lăutarilor, vom răcori arșița cu șpriț de vară și bucate alese și vom dansa desculți în iarbă.

Verde Stop ne va oferi un spațiu generos în care ne vom desfășura în condiții de siguranță pentru noi, toți. Vom avea pe iarbă mese de câte 2 și 4 persoane, așadar vă așteptăm să veniți cu prietenii sau familia. Biletele vor fi vândute per masă, prețurile de mai jos sunt pentru 2, respectiv 4 persoane. Categoria A delimitează locurile mai aproape de scenă.

• 12 august: Taraf de Caliu / VRTW DJ
• 13 august: Taraful de la Vărbilău / Lăutarii de Aur ai Bucureștiului / VRTW DJ

 

1.Bilet / zi:

Masă 2 persoane categoria A - 240 RON

Masă 4 persoane categoria A - 480 RON

Masă 4 persoane categoria B - 360 RON

 

2.Abonament 2 zile:

Masă 4 persoane categoria A - 800 RON

Masă 4 persoane categoria B - 640 RON

*la o masă pot sta maxim 4 persoane

 

Șaraimanic este o comunitate de muzicieni, concerte, întâlniri, povești scrise, auzite și văzute de și împreună cu (poate ) ultima generație a lăutarilor din România. Lăutărie și povestitorie.

Proiect susținut de Net Bet.

 

Regulament acces:

1. Accesul la eveniment se face cu respectarea de către participanți a distanțării de minim 1,5 metri între persoane
2. Fiecare spectator va trece prin filtrul de verificare temperatură situat la intrarea în incinta locației Verde Stop Arena
3. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație
4. Nu se va permite accesul persoanelor care înregistrează temperatura corporală măsurată mai mare de 37,3°C. Acestora li se vor returna banii pe biletul achiziționat.

 

Regulament de desfasurare eveniment:

5. Accesul publicului este permis numai în conditiile purtării de mască (medicală sau non medicală) pe toata durata evenimentului. La cerere, organizatorul va pune la dispoziție măști medicale de unică folosință
6. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie sa acopere gura și nasul.
7. Participanții își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant, pus la dispoziție de către organizatorul spectacolului
8. Fiecare bilet are alocat un cerc în interiorul căruia este permis accesul a maximum 4 persoane. Ieșirea din zona alocata (cerc) se poate face doar în următoarele situații: aprovizionare cu mâncare din zona de food trucks, aprovizionare băutură din zona de bar, deplasarea la toaletă sau urgență medicala
9. În toate zonele de așteptare participanții vor păstra distanța de minim 1,5 metri

 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.