Bilete Rockada #1 Live - 24 sep '21 - Quantic

Rockada #1 Live

Quantic, București

vineri, 24 septembrie '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru INTERIOR.

Vineri, 24 septembrie, în club Quantic, debutează ROCKADA, un mini-festival dedicat trupelor rock nou apărute sau cu resurse limitate, care nu ajung încă la radio sau pe scenele marilor festivaluri, dar care produc muzică de calitate și au nevoie de vizibilitate, promovare și extinderea bazei de fani.

La prima ediție ROCKADA, începând cu ora 19:00 pe scena din Quantic vor urca 4 trupe:
• Lunatic 
• Jack of all Trades 
• Sayonara Blue Monday 
• Sloth Motion 

Accesul publicului se face de la ora 18:00, ordinea de urcare pe scenă a trupelor nefiind comunicată. Publicul este rugat să ajungă de la începutul evenimentului pentru a putea asculta toate cele 4 show-uri din line-up. 

Biletele se găsesc in format electronic pe www.iabilet.ro și în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

În viitor, seria de concerte ROCKADA se va desfășura în alte locații din țară, împreună cu artiști și trupe locale, urmărind deschiderea scenei pentru cât mai multe trupe în condiții de calitate tehnică, sunet și prezentare.

(*) Accesul este permis DOAR persoanelor care au îndeplinit schema completă de vaccinare, pentru care au trecut minim 10 zile de la rapel.