Bilete Rock Summer Weekend - 31 iul '20 - 1 aug '20 - Anette Resort - Summer Pool

Rock Summer Weekend

Anette Resort - Summer Pool, Timișoara

31 iulie '20 - 1 august '20

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Rock Summer Weekend - Anette Resort 31 iulie - 1 august
Dacă vă e dor de concertele live și de serile călduroase de vară petrecute în aer liber cu gașca, vă așteptăm să petreceți un weekend întreg pe ritmuri de muzică rock, alături de două trupe speciale: COMPACT și CARGO.
LOCAȚIE & ACCES
 
Concertele vor aveam loc la piscină, în curtea Anette Resort, amenajată special cu șezlonguri pentru a respecta toate măsurile de protecție și distanțare socială și care reprezintă locația perfectă pentru a petrece până în zori.
 
În incinta locației se pot consuma preparate sau băuturi de la restaurant. De asemenea, vă punem la dispoziție o parcare specială și cazare. Puteți opta să petreceți restul nopții la Anette Resort, în limita locurilor disponibile, sau în spațiile speciale de camping pentru rulote și corturi în incinta stadionului Fortuna, exact lângă locație. 
 
PROGRAM CONCERTE
 
▪️ 31 iulie | ora 21:30 | Concert COMPACT
▪️ 01 august | ora 21:30 | Concert CARGO 
ACHIZIȚIONARE BILETE
 
Biletele pot fi achiziționate pentru fiecare concert în parte sau în varianta de ABONAMENT pentru ambele zile cu 15% REDUCERE. 
 
▪️ Bilet concert COMPACT: 90 lei (adulți) / 45 lei (copii)
▪️ Bilet concert CARGO: 90 lei (adulți) / 45 lei (copii)
▪️ ABONAMENT Rock Summer Weekend: 153 lei (adulți) / 76,5 lei (copii)
 
Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.