Bilete Rock la Mures - 13-14 iul '18 - Periam Port

Rock la Mures

Periam Port, Periam (Timiș)

13-14 iulie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ediția din 2018 a festivalului Rock la Mureș va aduce un line-up de zile mari desfășurat pe 5 scene, din care 2 cu acces gratuit, precum și o serie de activități incitante pentru cele două zile de distracție la Periam Port. Până în acest moment îi avem confirmați pe THE EXPLOITED, ȘUIE PAPARUDE, BUCOVINA ȘI E-AN-NA la Rock la Mureș în 13 și 14 iulie 2018!

Rock la Mureș este un festival prezent pe piața evenimentelor încă din 2001. Festivalul s-a desfășurat în perioada 2001-2008 și a fost reluat din 2016.Festivalul Rock la Mureș este o manifestare care se desfășoară în fiecare vară în localitatea Periam – Port, aflată în imediata vecinătate a graniţelor cu Serbia și Ungaria, pe malul râului Mureș.
The Exploited revin la Rock la Mureș după o lungă și nedorită absență. Trupa din Edinburgh a anunțat că vine cu drag și este dornică să îi revadă pe fanii din România cu care au doar amintiri faine, din 2006, când au ținut capul de afiș al festivalului de la Periam Port.


Ediția 2018 Rock la Mureș îi aduce pe Șuie Paparude, o reapariție după o pauză de exact 10 ani dorită de fani pe scena din Periam Port unde reuniunea trupelor marcante își dau întâlnire pentru un weekend deosebit. Michi (Mihai Campineanu), Bean (Alexe Marius Andrei) și Dobrică (Mihai Dobre) au adus la finele anului trecut un videoclip nou intitulat “Omul de Gheață” ca a strâns mai bine de 400.000 de vizualizări în scurt timp.


Bucovina este un alt nume pe care ne mândrim să îl anunțăm în line-up-ul din acest an. Bucovina este o formație de folk metal tradițional din România.
Trupa s-a înființat în 2000, Componenta: Crivat - chitara, voce, Luparul - chitara, voceș, Mishu – baterie, Jorge – bass.


E-an-na este o trupă dorită de fani la Rock la Mureș și pe care ne bucurăm să o putem aduce în ediția RLM din iulie. E-an-na este o trupă înființată în 2014 la Sibiu, cântă folk-metal și s-au bucurat încă de la început de succes, primind din 2015 premii la concursurile de gen: 2nd place - Best Metal Newcomer (Metalhead Awards 2015), 2nd place - Jaxx Rock Battle 2016,
3rd place - Metal Storm Awards 2016 - Folk Metal Section, 2nd place - Wacken Metal Battle 2017.


Din punct de vedere al activităților din timpul zilei, avem în vedere valorificarea frumoasei zone Periam-Port, dorind să aducem ONG-uri, studenți, voluntari, organizații private, care să aducă un plus de culoare festivalului: canoe, tenis de masa, beachvolley, biking, meeting aviatic (parapantă, motorașe ultraușoare), concurs de biciclete, plimbări cu canoe pe Mureș, precum și un concurs de alergare în sistem semimaraton sautrekking, dar și activități dedicate copiilor și persoanelor creative care vor putea să deseneze, să modeleze, să construiască timp de două zile amintiri care să le rămână toată viața.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.