Bilete Rocanotherworld 2021 - 23-27 iun '21 - La Baza

Rocanotherworld 2021

La Baza, Iași

23-27 iunie '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

“Ce faci pentru tine rămâne pentru tine, ce faci pentru alții rămâne forever.”

Dreamers,
Here we go again on the road together, #curious, #different and as always, #forothers.
Ne vedem la festival între 23 - 27 iunie, de miercuri până duminică, să #rocanotherworld și în acest an!
5 zile de concerte, dezbateri culturale și multe alte activități pe care le vom anunța pe parcurs.

Programul concertelor:

ZIUA 1: Miercuri - 23.06: Alexu and The Voices Inside • Alex & Fat Penguins • Vița de Vie

ZIUA 2: Joi - 24.06: Stema • Via Dacă • Cred Că Sunt Extraterestru

ZIUA 3: Vineri - 25.06: Rockabella • The Kryptonite Sparks • Coma

ZIUA 4: Sâmbătă - 26.06: Melting Dice • Grimus • Implant pentru refuz

ZIUA 5: Duminică - 27.06: Tourette Roulette • Moon Museum • byron + Muse Quartet

 

Biletul de participare la Rocanotherworld 2021 este unul solidar, iar achiziția acestuia susține artiștii care vor urca pe scena festivalului, totodată, contribuind în mod direct și la susținerea inițiativei caritabile, asumată anual. În urma ediției din vara anului 2020 și a ediției online din iarnă, am reușit să ajutăm peste 500 de familii din comuna Lungani cu produse alimentare, materiale sanitare, produse de curățenie și lemne.

Acum sprijinul nostru se îndreaptă către educație, prin modernizarea și reabilitarea școlii gimnaziale din satul Zmeu. Începând din acest an, ne propunem să devenim un festival sustenabil și zero waste friendly. Acest concept deși momentan reprezintă o aspirație, eforturile noastre vor fi susținute și coordonate prin acțiuni și decizii responsabile, astfel încât, an de an, să atingem din ce în ce mai multe obiective ce aparțin acestui ideal.

Ne dorim să fim în siguranță cu toții, de aceea, întregul eveniment va fi organizat conform normelor și restricțiilor aflate în vigoare.

Și în acest an accesul este unul restrâns, de aceea, biletele și abonamentele sunt într-un număr limitat.

Participarea este permisă doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare), persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) precum și rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore).

 

Vă invităm să ne fiți alături și vă asigurăm că vă vom ține la curent cu toate informațiile și eventualele modificări, în cazul în care vor apărea noi restricții guvernamentale.

Vă mulțumim că ne susțineți și că sunteți alături de noi să #rocanotherworld împreună și 2021! Biletele early bird sunt disponibile în număr limitat până pe data de 17 Iunie. Let’s #Rocanotherworld!

 

Supporting partner: Kaufland România

Organizers: Asociația Industrii Creative & Showberry