Bilete Robin and the Backstabbers – Vladivostok - 6 dec '19, ora 21:00 - Rockstadt

Robin and the Backstabbers – Vladivostok

Rockstadt, Brasov

vineri, 6 decembrie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Robin and the Backstabbers lansează pe data de 6 decembrie 2019 la Rockstadt în Brașov (str. Nicolae Titulescu nr. 2P) cel de-al treilea album, Bacovia Overdrive III – Vladivostok.

Albumele anterioare ale formației au stârnit reacții entuziaste din partea criticii de specialitate -

”gargară penală” - Stalingrad

”un rateu epocal” – Arhanghel’sk

iar cel nou se va alinia cu siguranță standardelor cu care trupa și-a obișnuit fanii.

Acestea fiind spuse -

Frați și surori, fecioare și feciori, haideți să avem grijă unul de altul și hai să ne adunăm cu voie bună ca să ne bucurăm de bucurie*

*formația oferă contextul și fundalul sonor

Mai multe detalii în curând!

www.noitoti.ro

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.