Bilete Robin and the Backstabbers @ Gradina Urbana - 25 iun '21, ora 20:00 - Gradina Urbana Km 0

Robin and the Backstabbers @ Gradina Urbana

Gradina Urbana Km 0, București

vineri, 25 iunie '21, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Gradina te cheama la un concert de unde nimeni nu pleaca suparat!
Au grija de treaba asta baietii de la Robin and the Backstabbers, vineri 4 iunie, de la 19:00.
Pentru prima oara in Gradina Urbana, Robin & co. au de gand sa ofere o atmosfera ca in vremurile bune. Si daca n-or fi bune, le facem sa fie bune impreuna.
Eveniment în parteneriat cu Carlsberg, Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica.

Vineri | 4 Iunie | Greet: 19:00
Strada Batiștei nr. 14 (în spatele hotelului InterContinental)
Bilet:
70 Ron Presale (primele 50 bilete)
90 Ron Acces general

Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. De la concertele lor nu pleacă nimeni supărat.

Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla și City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile

Cărturești și iTunes România), propulsându-i pe Robin and the Backstabbers în atenția publicului dornic de un suflu nou în muzica alternativă. Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi și festivaluri open air (B’estfest, Ursus Evolution, Electric Castle, Peninsula, Zilele Prieteniei Bergenbier, FânFest, BlajAlive etc.).

Volumul secund al trilogiei „Bacovia Overdrive”, Arhanghel’sk, a fost lansat în primăvara lui 2015. Pentru întreaga campanie de lansare, susținută de videoclipuri precum „Arhanghel’sk” și „Muzică în cântece”, trupa a primit premiul Best Rock (r)Evolution la Gala METALHEAD Awards 2015.

În 2016, Robin and the Backstabbers au spus da unei noi provocări, reinterpretând o piesă a lui Alex Velea în cheie proprie – „E vina mea” – în cadrul campaniei „Blending Spirits”, cu un sound abraziv și un videoclip de imagine fascinant și provocator în regia lui Vlad Feneșan.

Mult-așteptatul epilog al trilogiei Bacovia Overdrive, Vladivostok, a fost lansat pe 30 noiembrie 2019 printr-un concert la Arenele Romane din București.

____________________________________________
Avem rugămintea să luați în considerare că terasa se inchide la ora 22:00, conform noilor reglementări!

#Informatii
- Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
- Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.
- Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
- Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
- Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.

 Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.