Bilete Robin and the Backstabbers / Expirat / 28.12 - 28 dec '17, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Robin and the Backstabbers / Expirat / 28.12

Expirat Halele Carol, București

joi, 28 decembrie '17, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Robin and the Backstabbers se întorc pe scena din Expirat Halele Carol. Joi, 28 decembrie, ora 21:00. #KingSize drinks at the bar, all night long.

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii își descriu muzica drept „pop melodramatic”.

Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla și City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărturești și iTunes România), propulsându-i pe Robin and the Backstabbers în atenția publicului dornic de un suflu nou în muzica alternativă. Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi și festivaluri open air (B’estfest, Ursus Evolution, Electric Castle, Peninsula, Zilele Prieteniei Bergenbier, FânFest, BlajAlive etc.).

Mult așteptatul volum secund al trilogiei „Bacovia Overdrive”, Arhanghel’sk, a fost lansat în primăvara anului trecut. Pentru întreaga campanie de lansare, susținută de videoclipuri precum „Arhanghel’sk” și „Muzică în cântece”, trupa a primit premiul Best Rock (r)Evolution la Gala Metalhead Awards 2015.

În primăvara 2016, Robin and the Backstabbers au spus da unei noi provocări, reinterpretând o piesă a lui Alex Velea în cheie proprie - „E vina mea” - în cadrul campaniei „Blending Spirits”, cu un sound abraziv și un videoclip de imagine fascinant și provocator în regia lui Vlad Feneșan.

Site: http://arhanghel.sk
YouTube: https://www.youtube.com/user/ratbackstabbers
SoundCloud: https://www.soundcloud.com/robinandthebackstabbers

Cântat de RADIO GUERRILLA.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.