Bilete Robin And The Backstabbers / Melting Dice / Expirat / 21.03 - 21 mar '19, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Robin And The Backstabbers / Melting Dice / Expirat / 21.03

Expirat Halele Carol, București

joi, 21 martie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 21 martie avem întâlnire cu Robin and the Backstabbers și muzica din cântecele lor. Opening act: Melting Dice.

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii își descriu muzica drept „pop melodramatic”.

Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla și City FM, albumul de debut „Bacovia Overdrive, Vol. I: Stalingrad” a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărturești și iTunes România), propulsându-i pe Robin and the Backstabbers în atenția publicului dornic de un suflu nou în muzica alternativă. Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi precum și numeroase festivaluri open air.

Mult așteptatul volum secund al trilogiei „Bacovia Overdrive”, „Arhanghel’sk”, a fost lansat în primăvara anului 2015. Pentru întreaga campanie de lansare, susținută de videoclipuri precum „Arhanghel’sk” și „Muzică în Cântece”, trupa a primit premiul Best Rock (r)Evolution la Gala METALHEAD Awards 2015.

În 2016, Robin and the Backstabbers au spus da unei noi provocări, reinterpretând o piesă a lui Alex Velea în cheie proprie – „E Vina Mea” – în cadrul campaniei „Blending Spirits”, cu un sound abraziv și un videoclip de imagine fascinant și provocator în regia lui Vlad Feneșan.

Iar acum, în primăvara 2018, așa începe totul, ca-ntr-un vis. Salve de tun. Un foc aprins. Noul cântec . /în /îm /pre //ună . este printre noi, vestind viitorul album „Vladivostok” despre care tot șușotește lumea pe la colțuri de atâta amar de vreme. Așa e, oameni buni, frați, surori, vine, se întâmplă, și deja au început să se strângă cântece de pe el – cum ar fi și „Oțelu Măcelaru”, cel mai nou single Robin and the Backstabbers și cântecul oficial al Programului Spațial Rural al României (PSRaR).

Robin and the Backstabbers înseamnă:

Andrei Robin Proca (voce, chitară)
Florentin Vasile (chitară, voce)
Oigăn (bass)
Andrei Fântână (clape, saxofon)
Radu Moldovan (percuție)
Vladimir Proca (tobe)

Site: https://robinandthebackstabbers.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/user/RatBackstabbers

Opening act: Melting Dice
 
Melting Dice este o trupă de rock alternativ, care și-a început treaba în 2014 la Timișoara și are în componență patru membri, aceiași de la începuturile trupei și până în prezent: Sorin Ghiniță, Flavius Vutan, Dani Șimon și Bogdan Cotîrță. În 2017 au scos primul album – „Cord Cablu Creier" – de pe care au lansat trei piese single: „Inert", „Nu Călcați pe Soare" și „Scrisoare".
 
În 2019 sunt șanse mari să apară al doilea material discografic, cel mai probabil un EP cu șase piese frumoase. Primul single de pe acest nou material poartă titlul de „O Să Fie Bine” și a fost lansat în 11 martie cu un lyric video realizat de Electronic Resistance.
 
Facebook: https://www.facebook.com/meltingdice
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCyLEXBGpGLz39wsFVDyMNoQ
Bandcamp: https://meltingdice.bandcamp.com

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin PayPal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.