Bilete Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup - 23-25 aug '19 - Sala Polivalenta BT Arena

Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup

Sala Polivalenta BT Arena, Cluj-Napoca

23-25 august '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup – pentru prima dată în România.

În luna august, între 23 și 25 august, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca devine pentru trei zile capitala vibrațiilor elegante, marcând orașul pe harta lumii ca locul performanței în gimnastica ritmică.

Pentru prima dată în România, cele mai bune gimnaste din întreaga lume se vor intrece în cadrul unei competiții World Challenge Cup, competiția spectacol pentru mânuirea panglicilor, măciucilor, mingilor și a cercului. Toate probele se transformă sub ochii tăi într-o adevărată artă. Detalii pe www.frgritmica.ro.

La 16 ani de la reînființare, Federația Română de Gimnastică Ritmică organizează pentru prima dată în România prima competiție de tipul World Challenge Cup.

Evenimentul este ultima frontieră pentru gimanastele din întreaga lume, înainte de Campionatul Mondial de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Fiecare țară care dorește să participe la Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup va trimite la Cluj-Napoca maximum două dintre cele mai bune gimnaste.

Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup este un eveniment de neuitat și de neratat. Competiția este formată din două probe distincte: proba individuală și proba de ansamblu. Vineri și sâmbătă au loc calificările, când gimnastele vor lupta pentru obținerea punctelor necesare accederii în finala de duminică. Probele incluse în concurs: cercul, mingea, măciuci și panglică.

Te așteaptă un spectacol plin de eleganță vizuală și intensitate, datorită nivelului ridicat al competiției. Cumpără varianta de abonament potrivită ție și lasă-ți inima să simtă ritmul mișcărilor vibrante din gimnastică.

Rețeaua iabilet.ro îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.

Îți mulțumim că ai ales să fii alături de gimnastele lumii!