Bilete Revolta la Timisoara - 16 dec '19, ora 19:00 - Opera Națională Română Timișoara

Revolta la Timisoara

Opera Națională Română Timișoara, Timisoara

luni, 16 decembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Timp de trei decenii, am învățat că suntem personajele principale în propria noastră istorie. Am înțeles puterea libertății și că totul depinde de noi. Dar ce am făcut cu această libertate?

La 30 de ani de la căderea comunismului în România, Regal de Balet pune în scenă un spectacol în premieră: “Revolta”, primul spectacol de balet inspirat din Revoluția din decembrie 1989 și continuă cu o radiografie a societății moderne.

Spectacolul va fi deschis de actorul Ion Caramitru, personaj central în evenimentele care au dus la căderea regimului comunist.

Primul act - “Revolta 1989”, de Vanda Ștefănescu - va pune sub lumina reflectoarelor Revoluția din ’89, cu toate momentele sale tragice, dar și cu nota de optimism pentru un viitor mai bun.

Distribuția: Maia Morgenstern

Dansatori (în ordine alfabetică): Ana Mihai, Ana Vișan, Anda Roxana Stoian, Bianca Badea, Bogdan Cănilă, Denisa Anastasiu, Răzvan Cacoveanu, Sergiu Dan, Valentin Stoica.

Set design: Raluca Turliu

În al doilea act - “ON THE ROOF 2019” – cunoscutul coregraf Gigi Căciuleanu prezintă “bufonii” dintr-o societatea aflată la 30 de ani de la căderea comunismului prin dans, actorie, muzică, poezie, desene și artă vizuală.

DansActori:
Adela Mihai, Adrian Loghin, Alexandra Oişte, Alin Potop, Andrei Atabay, Andrei Ianuş, George Olar, Ioana Beatrice Tănasă, Mara Pogângeanu, Maria Panainte, Mihai Vasilescu, Nadina Cîmpianu, Nicolae Dumitru, Theodora Sandu.

Te invităm să experimentezi o poveste controversată, spusă prin baletul neoclasic!

REVOLTA este un eveniment organizat de Asociația Nevoia de Educație.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.