Bilete Revelion la Palat 2023 - 31 dec '22 - Sala Unirii - Palatul Parlamentului

Revelion la Palat 2023

Sala Unirii - Palatul Parlamentului, București

sâmbătă, 31 decembrie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Redeschidem porțile celei mai grandioase clădiri din capitală și vă invităm să petreceți un Revelion de gală la Palatul Parlamentului! Marcăm trecerea în noul an alături de toți oaspeții noștri într-un cadru de poveste, într-un spațiu impozant - Sala Unirii! Amfitrionul evenimentului, celebrul moderator Mihai Morar vă așteaptă cu o serie de surprize inedite pregătite de KASETTA MUSIC în parteneriat cu RADIO ZU!

Petreceți Revelionul 2023 cu muzică live, în compania celor mai consacrați artiști ai momentului: Delia, Theo Rose, Diana Matei împreună cu Taraful Cleante, dar și multe alte nume sonore din sfera muzicală.

Vă așteptăm pe 31 decembrie, începând cu orele 19:00 în Sala Unirii a Casei Poporului pentru a scrie împreună o filă de istorie! În deschiderea serii, Lady Sax vă va purta pe acordurile fine de muzica cafe concert care invită la socializare, iar mai apoi vom întâmpina primele minute ale anului 2023 pe ritmurile vibrante ale Tarafului Cleante, co-amfitrionul evenimentului. Delia și Theo Rose vor întreține pofta de distracție până în zorii zilei, invitându-vă să fredonați cele mai îndrăgite hit-uri ale momentului.

Revelionul la Palat, o experiență holistică  

Lăsați-vă delectați de o experiență extrasenzorială într-un cadru somptuos – Sala Unirii, perla arhitecturală a Palatului Parlamentului, locul în care se organizau odinioară banchetele cu ștaif ale nobililor din București. La final de an, această sală bogat ornamentată a Casei Poporului găzduiește un eveniment memorabil care amintește de eleganța petrecerilor fastuoase de altădată, dar care îmbrățișează totodată vibe-ul modern al party-urilor actuale. Păstrăm aceeași notă luxuriantă ce caracteriza evenimentele din cinstea distinșilor aristocrați ai timpurilor de odinioară și oferim invitaților noștri o seară remarcabilă, într-un spațiu exuberant, cu totul și cu totul remarcabil. 

Un alt ingredient de nelipsit al Revelionului de la Palat este meniul gourmet, atent selecționat, care vă va cuceri simțurile, oferindu-vă o experiență gastronomică unică. Meniul este oferit de Privileg Catering și reflectă întrutotul acel savoaire-faire al prestigioșilor bucătari demni de Curțile Regale. Mai multe detalii despre preparatele culinare ce vă vor delecta în cadrul Revelionului de la Palat pot fi consultate în secțiunea dedicată pe http://www.revelionlapalat.ro/

 

Și, pentru că întreg evenimentul are la bază un concept de bonton, vă invităm să alegeți din garderobă ținute distinse și elegante, care să vă poarte cu mișcări grațioase către ringul de dans! 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Bilete disponibile în rețeaua iabilet.ro 

*Copiii cu vârsta sub 14 ani beneficiază de un tarif de acces redus cu 50%. Acest discount se va oferi pe baza unui voucher special ce se va oferi doar in baza unui email trimis catre organizatori pe adresa [email protected].

*Banii pe bilete se vor returna doar in termen de 48 ore de la achizitie.

*Metode de plată acceptate: online cu cardul bancar, transfer bancar sau ordin de plată.