Bilete Revelion 2018 la RIN Grand Hotel! - 31 dec '17 - RIN Grand Hotel

Revelion 2018 la RIN Grand Hotel!

RIN Grand Hotel, București

duminică, 31 decembrie '17

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vrei sa incepi anul 2018 intr-o atmosfera magica, plina de culoare si de bună dispozitie?

RIN Grand Hotel te invita la o megapetrecere de Revelion, la care ambianta perfecta, muzica buna, mancarea gustoasa si distractia maxima nu vor lipsi! Avand ca tematica stilul clasic cu tendinte moderne, petrecerea organizata de RIN Grand Hotel se anunta a fi exact alegerea perfecta pentru noaptea dintre ani.

Pentru ca muzica buna si de calitate nu poate lipsi de la nicio petrecere de Revelion reusita, programul artistic va fi intretinut pe tot parcursul noptii de artisti de renume, precum Prestige Orchestra, Steliana Sima, Proconsul si Nicoleta Nucă.

Meniul este unul diversificat, pe masura evenimentului, fiind atent pregatit de catre maestrii bucatarii cu experienta vasta in domeniu, specialisti incontestabili in gastronomie. Acesta cuprinde delicii culinare pentru toate gusturile, ce iti vor oferi cu siguranta o experienta valoroasa in materie de arta culinara. Te vei putea delecta cu antreuri apetisante si cu bucate alese, precum Terina de Somon si Salau cu Alge Noir, Lup de Mare cu Sos de Sampanie, Vol-au-Vent cu Ragu din Pulpa de Rata Confiata, Chateaubriand si Creveta Black Tiger. In meniu sunt incluse si bauturi in sistem Open Bar, atat alcoolice, cat si nonalcoolice. Nu vor lipsi de la masa ta bauturi fine, precum Chivas Regal, Campari si Martini Bianco si Rosso.

Cat costa distractia de Revelion la RIN Grand Hotel?

Pretul Revelionului pe care ti-l doresti este de 599 RON cu TVA inclus. 

Rezerva-ti acum locul la Revelionul anului 2018 de la RIN Grand Hotel!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.