Bilete Retro Music Festival Editia A II-A - 29-31 mai '20 - Romexpo

Retro Music Festival Editia A II-A

Romexpo, București

29-31 mai '20

Cumpără bilete

Nr. bilete
Abonament VIP
279 lei
Abonament Standard
139 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

La prima ediție a RETRO MUSIC FESTIVAL, unicul festival de muzică retro din România de anvergură, aproape 35.000 de oameni au dansat în toate cele trei zile pe hit-urile generației ’80-’90 și s-au bucurat de prezența formațiilor care au scris istorie în muzica internațională.

Muzica bună a vibrat pe scena de la Romexpo, unde 30 de formații și artiști au încântat fanii români. C.C. Catch, La Bouche, Arabesque, Corona, Baccara, Fun Factory, Ice Mc, Milli Vanilli, Las Ketchup, Samantha Fox sau Jenny Berggren de la Ace of Base sunt doar câteva nume din line-up-ul de excepție de anul acesta. Fie că vorbim despre disco, pop sau rap, zecile de vedete care au evoluat în fața fanilor prezenți au adus bucuria ritmurilor de altădată, într-un show actual și exploziv.
Ediția de anul viitor va avea loc între 29 și 31 mai, în București, organizatorii anunțând un eveniment ce va marca o experiență memorabilă. Până în prezent, la Retro Music Festival 2020, și-au confirmat participarea: Bosson, A La Carte, East 17, Solid Base, Ken Laszlo, Afric Simone, Ryan Paris, Dschinghis Khan, Cappella, Dr. Alban, Gibson Brothers, Elena Paparizou, Vick Krishna fka. The Underdog Project și C&C Music Factory.
Primele 300 de abonamente Early Bird la prețul special de 79 lei – Standard și 219 lei - VIP au fost epuizate. Urmează perioada de Presale ce conține 3000 de abonamente la prețul de 139 lei – Standard și 279 lei – VIP.
——————————————
Biroul de Presă
office@retromusicfestival.ro
www.retromusicfestival.ro
www.facebook.com/RetroMusicFest
——————————————
Despre ORGANIZATOR
INTERNATIONAL ARTIST MANAGEMENT are o experiență de peste 16 ani în producția de evenimente, concerte și lansări, organizând de-a lungul timpului evenimente muzicale și culturale de referință.

 

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.