Bilete Retro Music Festival Editia A II-A - 29-31 mai - Romexpo

Retro Music Festival Editia A II-A

Romexpo, București

29-31 mai

Cumpără bilete

Nr. bilete
Abonament VIP
329 lei

Mai sunt doar 30 bilete disponibile

Abonament Standard
179 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

În luna iunie 2019 a apărut pe harta evenimentelor din București un nou festival, Retro Music Festival, unde 35.000 de persoane au retrăit live hiturile anilor ’80 – ’90.

La minimum 4 bilete cumparate primesti discount 10%
La minimum 8 bilete cumparate primesti discount 20%

După ce prima ediție a fost primită cu brațele deschise de către ascultătorii de muzică bună, organizatorii au anunțat cea de-a doua ediție, între 29 și 31 mai 2020, la Romexpo București.

Nume sonore au confirmat deja participarea pentru ediția de anul viitor: Bosson, À La Carte, East 17, Solid Base, Ken Laszlo, Afric Simone, Ryan Paris, Dschinghis Khan, Cappella, Dr. Alban, Gibson Brothers, Elena Paparizou, Vick Krishna fka. The Underdog Project, C&C Music Factory și Lian Ross.

Sub umbrela cuvintelor #nostalgie si #discotecă, Retro Music Festival și-a propus să ajungă la un public cât mai divers, să bucure Generația X prin hiturile de neuitat  și să aducă zâmbetul pe buzele Generației Z.

Timp de trei zile, Bucureștiul va dansa pe ritmurile anilor ’70, ’80, ’90, dar și pe piesele anilor 2000. 

Abonamentele standard au prețul de 139 lei, iar cele VIP au prețul de 279 lei și pot fi achiziționate de pe iaBilet.ro.

Mai multe detalii:

office@retromusicfestival.ro

www.retromusicfestival.ro

www.facebook.com/RetroMusicFest

https://www.instagram.com/retromusicfestival/

——————————————

Despre organizator

INTERNATIONAL ARTIST MANAGEMENT are o experiență de peste 16 ani în producția de evenimente, concerte și lansări, organizând de-a lungul timpului evenimente muzicale și culturale de referință.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.