Bilete Redescopera iubirea – in cuplu si in relatiile interpersonale - Romania

Redescopera iubirea – in cuplu si in relatiile interpersonale

Romania, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Suntem intrinsec fiinte sociale, menite sa traim in conexiune si armonie cu ceilalti. Creierul nostru are regiuni dedicate in mod specific interactiunii cu alte persoane, cu menirea de a ne tine impreuna in scop evolutiv. Cand acest lucru nu se intampla in conditii de siguranta, suferim si ne simtim singuri, abandonati sau pur si simplu ne invinovatim crezand ca am facut noi ceva gresit.

Desi suntem configurati sa fim profund conectati cu ceilalti, undeva, pe parcursul experientelor noastre timpurii, am hotarat, in urma unor rani de atasament si traume suferite in relatie cu cei dragi sa ne inhibam o parte a Sinelui nostru, pentru a nu le pierde iubirea.
Aceasta conexiune intrerupta este ceea ce ne tine departe de adevaratul nostru potential si nu ne lasa sa inaintam spre ceea ce dorim cu adevarat in viata. Fie ne dorim ceva cu ardoare – ceea ce face ca obiectul dorintei sa se indeparteze de fapt din ce in ce mai mult, fie ne este teama sa ne ducem spre ceea ce ne dorim si ramanem doar cu fantezia si gustul amar al unui vis / relatii neimplinite.

In aceste sesiuni de consiliere, pur experientiale, prin exercitii si discutii de clarificare vei intra in contact cu Sinele tau “pierdut”, vei afla mai multe despre atasament si cum acesta ne influenteaza relatiile adulte de cuplu precum si care este imaginea inconstienta pe baza careia iti cauti un partener / o partenera si cum aceasta te ghideaza in interactiunea cu el / ea.
Avand aceste repere, o “harta” a bagajului pe care il aduci in relatia cu ceilalti, vei obtine o mai mare claritate asupra tiparelor tale inconstiente de relationare si vei intelege mai usor cum sa interactionezi mai sanatos, ghidat fiind de toate aceste aspecte ale Fiintei tale.

Te astept cu drag!

 

Pachet 3 sedinte cu Madalina Iuliana Trufasu - consilier si psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor

3 sesiuni de consiliere x 50 minute in privinta stilurilor de atasament si a dinamicii inconstiente care te atrage la un partener / o partenera

Pret: 300 lei

Valabilitate voucher: 22 aprilie – 30 Septembrie

BONUS: identificarea stilului propriu de atasament