Bilete Recital Ziyu He - Festivalul Enescu la Cluj-Napoca - 8 sep '19, ora 19:00 - Sala Studio a Academiei de Muzică Gheorghe Dima

Recital Ziyu He - Festivalul Enescu la Cluj-Napoca

Sala Studio a Academiei de Muzică Gheorghe Dima, Cluj-Napoca

duminică, 8 septembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ziyu He este un violonist chinez, recunoscut la nivel mondial odată cu câștigarea Concursului Internațional „Menuhin” din Londra, în 2017.

Pentru confortul tuturor spectatorilor, intrarea copiilor sub 6 ani, în sala de spectacole, nu este permisă. 

Grație măiestriei și potențialului său artistic, a devenit unul dintre cei mai tineri artiști invitați să cânte alături de Orchestra Filarmonicii din Viena. La doar 15 ani a participat ca reprezentant al Austriei la Concursul Eurovision pentru tineri muzicieni din Koln, difuzat în toată lumea, la care a primit premiul I.

PROGRAM

MARIE HAUZEL pian

Mozart Sonata în sol major pentru vioară și pian KV 379

Enescu Sonata a II-a în fa minor pentru pian și vioară op. 6

Amy Beach Romanță pentru vioară și pian op. 23

Bartók Dansuri populare românești

Saint-Säens Havaneză op. 83

Antonio Bazzini La Ronde des Lutins op. 25

Acest eveniment face parte din seria de recitaluri ale Festivalului Enescu la Cluj-Napoca, care au loc în perioada 4 - 14 septembrie 2019

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.