Bilete Recital Monte Piano Trio - Festivalul Enescu la Cluj-Napoca - 5 sep '19, ora 19:00 - Sala Studio a Academiei de Muzică Gheorghe Dima

Recital Monte Piano Trio - Festivalul Enescu la Cluj-Napoca

Sala Studio a Academiei de Muzică Gheorghe Dima, Cluj-Napoca

joi, 5 septembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trio-ul Monte Piano este format din doi italieni și o româncă: Francesco Sica (vioară), Claude Frochaux (violoncel) și Irina Botan (pian).

Pentru confortul tuturor spectatorilor, intrarea copiilor sub 6 ani, în sala de spectacole, nu este permisă. 

Presa internatională îi recomandă drept un trio ce știe să redea calitatea nobilă a sunetului, capabil să creeze contraste extraordinare. Extrem de apreciați, cei trei muzicieni sunt invitați și au susținut concerte în spații importante ca Berliner Philharmonie, Laeiszhalle Hamburg, Alte Oper Frankfurt, Wigmore Hall, Royal Festival Hall și Covent Garden din Londra, Daning Theater din Shanghai și Ateneul Român. Sunt fondatori și ocupă funcția de director artistic al festivalului anual Kammermusikfest Sylt din Germania și apar pe coloana sonoră a filmului documentar Maestro, producție ce explorează viața muzicienilor prin ochii lui Paavo Järvi.

PROGRAM

Enescu Trio în la minor
Schoenberg „Noapte transfigurată” op. 4 (ar. pentru trio cu pian de Eduard Steuermann)
Enescu Serenade lointaine
Chausson Trio în sol minor op. 3

 Durata concertului: 1h35

MEMBRII GRUPULUI

FRANCESCO SICA (vioară)

CLAUDE FROCHAUX (violoncel)

IRINA BOTAN (pian)

Acest eveniment face parte din seria de recitaluri ale Festivalului Enescu la Cluj-Napoca, care au loc în perioada 4 - 14 septembrie 2019.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.