Bilete Recital Elisabeth Leonskaja - Festivalul Enescu la Cluj-Napoca - 10 sep '19, ora 19:00 - Sala Auditorium Maximum

Recital Elisabeth Leonskaja - Festivalul Enescu la Cluj-Napoca

Sala Auditorium Maximum , Cluj-Napoca

marți, 10 septembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Una dintre marile pianiste ale timpurilor noastre, Elisabeth Leonskaja este o prezență cunoscută publicului bucureștean, însă la Sibiu vine pentru prima dată. „Cu Concursul Enescu a început cariera mea”, avea să declare în mai multe interviuri, concurs pe care l-a câștigat când era studentă.

Pentru confortul tuturor spectatorilor, intrarea copiilor sub 6 ani, în sala de spectacole, nu este permisă. 

Este considerată „ultima mare doamnă a școlii ruse” și a fost apropiata legendarului Sviatoslav Richter, alături de care a și cântat. Cu o carieră impresionantă, cu premii și concerte în întreaga lume, este renumită pentru rigoarea interpretării și pentru franchețea ei.

PROGRAM

Beethoven Sonata nr. 30 în mi major op. 109

Beethoven Sonata nr. 31 în la bemol major op. 110

Beethoven Sonata nr. 32 în do minor op. 110

Durata concertului: 1h30

Acest eveniment face parte din seria de recitaluri ale Festivalului Enescu la Cluj-Napoca, care au loc în perioada 4 - 14 septembrie 2019.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.