Bilete Razvan Vasilescu: Era OK si la 60 - One man show - 5 apr '18, ora 20:00 - Sala Gloria

Razvan Vasilescu: Era OK si la 60 - One man show

Sala Gloria , București

joi, 5 aprilie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Era ok si la 60” e un super spectacol de stand up comedy, un one man show maraton in care Razvan Vasilescu imbina texte ale celor mai importanti autori contemporani de comedie cu fragmente emotionante din viata sa.

Rezulta un spectacol foarte sincer, dincolo de stand up comedy-ul standard – un show care te distreaza, dar te si emotioneaza, despre provocarile inaintarii in varsta si despre viata asa cum e, dincolo de celebritate, un spectacol de la care pleci cu un zambet larg pe chip si un gand nostalgic in suflet.

Unul dintre cei mai cunoscuti actori de teatru si film din Romania, Razvan Vasilescu a fost erou in filmele lui Lucian Pintilie (Balanta, O vara de neuitat, Prea Tarziu, Niki Ardelean, colonel în rezerva), dar si in Marfa si Banii, in regia lui Cristi Puiu, sau emotionantul California Dreamin’ in regia regretatului Cristian Nemescu.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.


Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.