Bilete Rapunzel, prinţesa furată – Teatru la Cinema | Plaza Romania - 15 apr '18, ora 11:00 - Teatru la Cinema (Movieplex Cinema din Plaza Romania)

Rapunzel, prinţesa furată – Teatru la Cinema | Plaza Romania

Teatru la Cinema (Movieplex Cinema din Plaza Romania), București

duminică, 15 aprilie '18, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Prinţesa Rapunzel este răpită de mic copil și ţinută captivă într-un turn de vrăjitoarea Gothel! La împlinirea vârstei de 18 ani, Rapunzel o roagă pe ”mama” sa să o lase să vadă felinarele zburătoare de la castel. Vrăjitoarea o refuză, dar iată că în viața prințesei apare Flynn... care nu este un prinț ca în toate poveștile, ci un hoț din regat!

Și așa începe aventura celor doi, o aventură căreia i se alătură prietenul fetei, cameleonul Pascal, calul Maximus şi o bandă de răufăcători care îl urmăresc pe Flynn.
Unde mai pui că și vrăjitoarea e pe urmele lor!
Deznodământul...o poveste încâlcită!

Distribuție: Ana Turos, Cristian Rus, Irina Enache.
Spectacol live de teatru interactiv recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 8 ani.

Durata:45 de minute
Alocarea locurilor se va face în ordinea sosirii în sală. 

Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sală cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

Prețul biletelor: 15 lei copii şi 25 lei adulți

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.