Bilete Raggaeton pentru corazon- DANY D - Concert la The PUB Universității - 14 feb '20, ora 21:00 - The Pub - Universitatii

Raggaeton pentru corazon- DANY D - Concert la The PUB Universității

The Pub - Universitatii, București

vineri, 14 februarie '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dany D a devenit cunoscut publicului larg acum doi ani, în urma succesului pe care l-a avut pe scena talent show-ului X Factor, unde Dany D a ales să interpreteze o bucată din celebrul musical ”Jesus Christ Superstar”.

„Nu mă așteptam să te văd aici”, i-a spus Ștefan Bănică Jr. „Nu te-am recunoscut, dar mi-ai plăcut foarte mult atunci, la teatru, iar astăzi ai adus o stare.”, a continuat acesta. „De la acuta aia a fost șoc. Minunat. Incredibil”, a adăugat Delia, în timp ce solistul de la Carla’s Dreams a ținut să puncteze: „El ar putea câștiga X Factor”.

Actor şi cântăreţ, absolvent al Universitatii de Teatru si Film din Bucuresti, l-a avut ca mentor pe actorul şi profesorul Adrian Pintea, care l-a distribuit in rolul lui Jesus din muzicalul opera rock "Jesus Christ Superstar" in 2006.

Dany D a decis să-și schimbe direcția muzicală și să se reinventeze după ce a trait o poveste de dragoste mexicana si a lansat piesa Besos Criminales care face parte dintr-un serial scurt numit "Trilogia de los Besos"

Bilet: 20 lei

Rezervări: (0728) 843 782 sau www.the-pub.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.