Bilete Quantic - Festivalul Teatru Sub Luna - 13 Iulie - 13 iul '19, ora 17:00 - Quantic

Quantic - Festivalul Teatru Sub Luna - 13 Iulie

Quantic, București

sâmbătă, 13 iulie '19, ora 17:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

17:00 DESCHIDEREA FESTIVALULUI

* Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii

* O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu,  Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru

* Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele

17:15 TEATRU: Insula Sclavilor

* Regia: Oswald Gayer / Teatrul LOGOS

* Distribuţia: Dan Balasoiu/Filip Popa, Marian Simion, Sidonia Gabriela Ganea/ Visarion Valentina, Alina Dumitrelea/Georgeta Nedelcu, Valentin Andries / Bogdan Dita, Visarion Valentina/ Andreea Ramona Pasăre, Doina Sandru/ Oana Anghel

* Sinopsis: „Insula sclavilor” este o comedie puțin cunoscută, însă minunată, cu un substrat nobil și înaltator, portretizând în scene spectaculoase, oglinda propriilor erori, dar și miracolul metamorfozelor sufletești. Trivelinii, locuitorii insulei, răstoarnă universul echipajului prizonier cu susul în jos. Prin inversarea rangurilor, fiecare stapân are „sansa” de a trai precum sclavul sau și viceversa. Procesul transformarii exterioare nu poate fi decât unul dureros, la fel ca și cel interior, însa tocmai aceastș suferintș, prin care Mariveaux creează cu măiestrie situații comice, se dovedește a fi, la sfârșit, eliberatoare. „Insula sclavilor” reprezită o calatorie a recâștigării libertătii individuale, independenta de statutul social. Jocul actoricesc conține elemente de Commedia dell arte.

 

18:30 CONCERT: LASAGNA & ROCHENROL

* Un duet electroacustic, ca o mare de sentimente învolburate.

19:45 TEATRU: DA, sunt Grasă! – show muzical - PREMIERĂ

* Regia: Mihaela Albu / Muzică live: Light Quartet

* Distribuţia: Elena Albu

* Light Quartet: Elena Albu, Irina Răducanu, Rebeca Tănasie, Camelia Iancu

* Sinopsis: Auăleu, câte kile am ?! Vino să vezi cam cât de ușor crezi că e sa razi de o Grasă cu Grasa lângă tine! Da, stiu că-i amuzant,mai ales când nu încap în masura M de la Mall și dacă probez vreun costum de baie o să vă-ntrebați: "de ce?". Pe câte întrebări, pe atâtea răspunsuri am! Hai să le-auzi din gura unei grase în diverse ipostaze trecând prin secvențele filmului vieții de zi cu zi! Poftiți, vă rog,de vă fac poftă de râs! Numa'...aveți grijă, să nu vi se aplece!

21:30 CONCERT: APPLE JUICE

* Apple Juice este un proiect de fusion, cu influenţe de jazz, blues şi rock alternativ cântat la două capete de Silviu şi Cătălina.

Locurile pe terasă se ocupă în ordinea sosirii la festival. Nu se fac rezervări. Biletele şi abonamentele se achiziţionează online sau la intrare în ziua evenimentului  cu 20% mai scump! Festivalul se desfăşoară în aer liber, pe terasa Quantic, dar în caz de ploaie toate evenimentele se vor muta la interior, în sala mare a clubului.