Bilete Quantic - Festivalul Teatru Sub Luna - 12 Iulie - 12 iul '19, ora 18:00 - Quantic

Quantic - Festivalul Teatru Sub Luna - 12 Iulie

Quantic, București

vineri, 12 iulie '19, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

18:00 DESCHIDEREA FESTIVALULUI

18:00 DESCHIDEREA FESTIVALULUI

* Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii

* O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu, Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru

* Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele

18:30 CONCERT: LAURENŢIU DRĂGAN

* Solist și chitarist, Laur Drăgan aduce o combinație moderna între coveruri acustice de piese straine, improvizatie și groove se chitară și pune la bătaie și câteva piese proprii.

19:45 TEATRU: Te iubesc de mor după banii tăi

* Regia: Dan Victor

* Distribuţia: Sandra Şimon, Sadalsund Dobrică, Adriana Guluțanu, Eduard Boț, Silvia Gagu, Mihai Hurduc, Bogdan Gagu

* Sinopsis: Ȋn adaptarea noastră dupa textul lui Marivaux, „Te iubesc de mor... după banii tăi”, revenim asupra unei vechi dileme: cum impacam dragostea și banii? Ȋn încercarea dezlegării acestei dileme, fără nici o pretenţie de exhaustivitate, sunt aruncate in joc, intr-o confruntare grotesc- clovneáscă, trei cupluri - Contesa și Marchizul, Ortansa și Cavalerul, Lizeta si Lepin, in cautarea rezolvării unei clauze testamentare, sub privirea buimăcită a unui valet surdo-mut- licenţă artistică a concepţiei noastre- în care se fac clar auzite augmentarea cererilor feminine pe fondul cruzimii relaţiilor sociale într-o lume în care marele zeu este banul."

21:30 CONCERT: UMBRA

* rock alternativ pentru oamenii mari cu suflet de copil. Înființată în ianuarie 2015, :umbra aparține unui nou val de nume importante ale scenei alternative/indie rock, surprinzând printr-un sunet puternic și melodios cu influențe postrock și grunge. Trupa vede aparițiile live ca pe cea mai bună armă a lor, experiența publicului cu formația fiind una personală, muzica lor reuşind să creeze un mediu intim, în care se trăieşte intens.

Locurile pe terasă se ocupă în ordinea sosirii la festival. Nu se fac rezervări. Biletele şi abonamentele se achiziţionează online sau la intrare în ziua evenimentului cu 20% mai scump! Festivalul se desfăşoară în aer liber, pe terasa Quantic, dar în caz de ploaie toate evenimentele se vor muta la interior, în sala mare a clubului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.