Bilete Quantic - Festivalul Teatru Sub Luna - 07 Iulie - 7 iul '19, ora 17:00 - Quantic

Quantic - Festivalul Teatru Sub Luna - 07 Iulie

Quantic, București

duminică, 7 iulie '19, ora 17:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

17:00 DESCHIDEREA FESTIVALULUI

17:00 DESCHIDEREA FESTIVALULUI

* Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii

* O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu, Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru

* Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele

17:15 TEATRU: MODUS AMANDI

* Text şi regie: Andrei Adam / Profesor coordonator: Marilena Paraschiv

* Distribuţie: Copiii sunt tineri din oraşul Făurei, judetul Brăila / Dragoş Medeleanu, Camelia Bucur, Alexandra Profir, Laura Slotea, Denisa Crîngaşu, Anda Istrate, Cristina Barbu, Alexandru Militaru, Ionuţ Popa, Liviu Lupaşcu, Nicu Dinu, Bogdan Sofroniei, Violeta Dobrotă, Diana Duţu, Viviana Comănoiu, Teodora Paraschiv, Alexandra Vintilă, Bianca Grosu

* Sinopsis: Echipele UNICORNII şi A FI SAU A FI s-au unit pentru a scoate un spectacol în două formule, dar cu participarea integrală a fiecărui membru. Din toată munca depusă a ieşit MODUS AMANDI, un fulger care trece prin inima spectatorului, indiferent că e vorba de elev, de părinte sau de profesor. Fulgerul acesta nu se opreşte doar aici, el ajunge să treacă şi prin inimile copiilor implicaţi în ambele distribuţii. Veţi vedea cum văd lumea nişte tineri surprinşi în patru ipostaze diferite, în cele patru scene ale spectacolului. MODUS AMANDI, adică un mod de a iubi propus de noi, întreaga echipă a spectacolului.

18:30 CONCERT: PUNCT ŞI VIRGULĂ

* Puştii care au uimit o ţară întreagă la Românii au Talent! * Pumn și Virgulă, un fatal four de rock alternativ din București, înființat în anul 2016. Avem trei single-uri lansate și o participare la Românii au Talent. Trupa activeaza în formula: Tiberiu Dumitru la voce și chitara solo, Mihai Cîrstea la tobe, Paul Constantinide la bass și Marcu Ștefan la chitara ritmică. În prezent lucrăm la primul nostru album și căutam sa umplem sălile din București și din țară cu energie și un vibe pozitiv.

19:45 TEATRU: TRAVESTIURI – PREMIERĂ

* Regia: Alex Floroiu / Costume: Laura Buric și Alex Floroiu / Concept afiş si Montaj musical: Alexandru Budacă

* Distribuţia: Mihai Hurduc, Alex Floroiu, Robert Poiană, Massimiliano Nugnes, Georgiana Vrațiu, Ioana Ancuța Vochin, Crăița Mladinovici, Tudor Boloca

* Sinopsis: Mintea este cea mai periculoasă armă pe care umanitatea o deține... ea poate crea confuzii, fantasme, ba chiar poate aduce în prag de nebunie persoana care se foloseşte de beneficiile acesteia, precum Henry Carr, renumitul Consul britanic ce pare că se încurcă în amintirile unei vieți palpitante pline de entuziasm în inima oraşului Zurich... colo unde Dadaiştii, în frunte cu artistul Tristan Tzara, dădeau primele reprezentații pe Spiegelgasse nr. 1, la doar câteva străzi distanță de casa lui Kammerer pantofarul, închiriată de curând de familia Ulianov, revoluționarul rus Lenin şi camarada sa, Nadejda.
Tot aici putea fi văzut James Joyce împreună cu discipolul său, frumoasa Gwendolen, reconturându-și manuscrisul sub forma operei de Artă cunoscută astăzi drept „Ulise”. Va reuşi oare Bennett, majordomul conacului Carr, să îşi mențină simpatiile radicale față de revoluție sau va fi demascat? Travestiuri, un spectacol savuros cu nuanțe dadaiste, un izvor istoric al revizionismului, o poveste unică despre dragostea a două perechi de îndragostiți, Cecily-Carr, Gwen-Tristan, ale căror diferende intelectuale constituie o barieră insurmontabilă!

21:30 CONCERT: ADENIUM – LANSARE TRUPĂ

* Adenium este un proiect muzical rock care imbina radacinile progresive clasice cu influentele simfonice, scandinave, celtice si nu numai. Fiecare dintre noi a venit cu experienta anterioara de scena, cu idei noi si aducem o perspectiva noua , creand o muzica cat mai originala.

Locurile pe terasă se ocupă în ordinea sosirii la festival. Nu se fac rezervări. Biletele şi abonamentele se achiziţionează online sau la intrare în ziua evenimentului cu 20% mai scump! Festivalul se desfăşoară în aer liber, pe terasa Quantic, dar în caz de ploaie toate evenimentele se vor muta la interior, în sala mare a clubului.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.