Bilete Pupăza din tei @ Trattoria Paradis - 29 mai '22, ora 11:00 - Trattoria Paradis

Pupăza din tei @ Trattoria Paradis

Trattoria Paradis, Ostratu (Ilfov)

duminică, 29 mai '22, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Spectacolul este unul de prezentare a porturilor, obiceiurilor şi poveştilor populare româneşti, având la bază “Amintirile din copilărie” ale lui Ion Creangă.

Momentele de virtuozitate păpuşerească sunt puse în evidenţă de dansurile căluşarilor, a oșenilor precum şi de taraful în miniatură. Cine ar putea să povestească mai bine ca marele nostru povestitor Ion Creangă, autorul nemuritoarelor “Amintiri din copilărie”?

Scenariul este o pildă dată copiilor neascultători şi leneşi. Nică, personajul nostru principal, se hotărăşte să scape de “pupăza din tei” care îl trezea în fiecare dimineaţă ca un ceasornic. Aşa că într-o zi prinse pupăza în căciulă şi ce se gândi el.. să o ducă la târg să o vândă, acolo preotul satului îi dă o adevarată lectie.
În final, Nică nu reuşeşte să vândă pupăza şi se întoarce acasă resemnat din lunga lui peripeţie, acasă e așteptat de mama lui împreună cu mătușa Măriuca ce povestește o altă năzdrăvănie a personajului nostru principal.

Actorii vor da viață personajelor: Nică, 2 țărani, mama lui Nica – Smaranda,Pupăza, Țambalagiu, Violonist, Faragotist, Țiganca, Călusar, Popa și Mătușa Măriuca.

Spectacol LIVE de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 minute.

Un spectacol pus in scenă in cadrul programului Caravana cu Spectacole la Trattoria Paradis (Aleea Paradisul Verde, nr. 4, Paradisul Verde, Ostratu, Corbeanca). Eveniment susținut de Coomunity Roots Paradisul Verde.

Alte mențiuni:

  • Preț bilete: 45 lei – adulți, 45 lei - copii, Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
  • Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locatie înainte de începerea spectacolului în funcție de locurile rămase disponibile.

 

Powered by Teatru la Cinema
www.teatrulacinema.ro

#teatrulacinema

#caravanacuspectacole